Itse tehtyjä joululahjoja videolla

jouluvalo

Aina kun tarviin jotain tiettyä juttua jota en kovin usein tarvitse, niin silloin se on juuri siellä toisessa kodissa, jossa en sillä hetkellä ole. Tällä kertaa se jokin juttu oli kameran jalusta, mutta onneksi nojatuolin käsinoja ajoi saman asian ihan mukiinmenevästi.

Tässä nyt siis tämän joulukalenterin toiseksi viimeinen luukku, joka on siis videopostaus, jossa esittelen, mitä tein ja ostin läheisilleni joululahjoiksi.

Ensimmäiset sekunnit ovat hiukan kankeat, mutta jonkun ihmeen kaupalla kameralle puhuminen olikin aika rentoa, paljon rennonpaa kuin muistin – kestin jopa katsoa tuon pätkän jälkeenpäin läpi ilman, että piti nostaa käsiä silmien eteen. Toivottavasti tekin kestätte!

Ja heittäkää kommenttia jos joulultanne kerkeätte, edellisestä höpinävideosta on tosiaan yli vuosi aikaa, joten kiinnostaa vähän tietää, jaksaako kukaan katsella tällaisia. 🙂

Pahoitteluni jos johonkin kohti tulee killumaan jotain mainoksia, en niitä halunnut mutta ne tulivat tuon taustabiisin kylkiäisinä…

Viimeinen luukku tulee joko jouluaaton tai -päivän puolella, riippuen kuinka kauan mulla menee editoinnin kanssa ja kuinka oman joulun vietosta kerkeän, mutta toivotan kuitenkin jo tässä vaiheessa hyvät joulut kaikille! Toivottavasti saatte mieleisiä lahjoja. 😉

ps. Kiitos ihanista kommenteistanne tuolla arvonnan puolella, oon ollut yhtä hymyä koko päivän❤ Vastailen niihin myöhemmin, nyt meni tuon videon editoinnin kanssa niin myöhään (meinasin lyödä päätä seinään, kun youtube ilmoitti videon latautumisen alussa että siihen menee 40 min, vaikka kello oli jo lähes neljä aamuyöllä…), etten enää jaksa.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 Responses

 1. Mielelläänhän tuota katseli. Kissasta tuli upea!

  Hyvää joulua!
  – Varpu I.

 2. Karrelle palanut nokinenä, ahahahha! Pelastit mun joulun<3

  Muutenki ihan mahtava blogi, eksyin ekaa kertaa ja tosi mielenkiintosia postauksia ja noi diy:t on aivan ihania! 🙂

 3. Kuulut siihen ihmisryhmään joilla täytyy olla vuorokaudessa oikeesti aikaa enemmän kun 24 tuntia :DD ! en ymmärrä miten oot ehtinyt tekeen noin paljon hienoja lahjoja ja vielä lisäks väsännyt näin mielenkiintosen joulukalenterinkin! Aivammahtavaa! Hyvät joulut! 🙂

  1. Voi ei, kunpa olisikin, saisin nukutta paljon enemmän! Mä kun oon niitä jotka nipistää "ylimääräiset" tunnit yöunista… 😀 En kyllä itekään ihan ymmärrä miten kykenin selviämään tästä näinkin aikataulussa, suorastaan ylitin itteni… Kiitos sulle ja ihana kuulla jos tykkäsit! Hyvää joulua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *