Joulukalenterin 22. luukku

Toisin kuin alunperin suunnittelin, mulle tuli näiden luukkujen kanssa paljon enemmän kiire kuin osasin kuvitella. Olin suunnitellut pitäväni ainakin neljä arvontaa, eli joka adventtisunnuntaina yhden, mutta kas kummaa, eipä niitä ole näkynyt kuin vain se yksi silloin ensimmäisessä luukussa. Ja syy siihen on yksinkertaisesti se, ettei ole ollut mitään sopivaa arvottavaa. Mulla kun on kamala perfektionistisuus sen suhteen, etten mitään turhaa halua arpoa, vaan sillä arvottavassa pitäisi yhtälailla olla ideaa ja arvoa kuin joululahjassa, haha. Tässä luukussa on kuitenkin vielä yksi arvonta.

Vuodenvaihde lähenee ja ihmiset hommaavat kalentereita tulevaa vuotta varten, ja nyt arvonnassa onkin seinäkalenteri vuodelle 2014. Ja ihan ainutlaatuinen sellainen.

Kalenterin kuvat olisivat itseottamiani (esim. kuvia ulkomaanmatkoilta tai luonnosta, niin täällä blogissa esiintyneitä kuvia kuin sellaisia, joita täällä ei ole nähty, teemaa tai jotain tiettyjä täällä blogissa esiintyneitä kuvia saa toivoa arvontaan osallistumisen yhteydessä), ja teen kalenterin taiton itse.

Vaihtoehtoisesti osallistujan on myös mahdollista saada minun ottamieni kuvien tilalle itse ottamiaan kuvia, mikäli kuvat ovat riittävän suuria ja hyvälaatuisia, jotta niiden tulostamien A4-koossa onnistuu. Mikäli näin haluaa tehdä, siitä voi ilmoittaa osallistumiskommentissa, tai asiasta voidaan sopia jälkeenpäin erikseen arvonnan voittajan kanssa.

Kalenterin koko tulee olemaan A4, ja sen sivut kiinnitetään toisiinsa kierresidonnalla. Tulostus, leikkaus ja kierresidonta tehdään Sokkelissa, joten kuvien laatu tulee takuulla olemaan todella hyvä. Kuvat voi kalenterivuoden loputtua esimerkiksi leikata irti ja käyttää jotenkin muuten, kuten vaikka liittää kollaasimaiseksi julisteeksi seinälle tai liimata jonkun kansion etukanteen.


Esimerkkikuvia.


Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän luukkuun mitä tahansa aiheeseen liittyvää, ja lisäämällä perään sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on 27.12. asti, onnea arvontaan!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

27 Responses

 1. Olispa ihana saada kalenteri, jossa olisi ainakin muutama itse ottama kuva 🙂 Eli mukaan arvontaan! piiaa.laitala(a)gmail.com

 2. Onpa mahtava arvonta! Ehdottomasti osallistun 🙂
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

 3. Hei! Tähän arvontaan mä haluan osallistua 🙂 Sulla on upeita kuvia. Silloin kun eksyin tänne blogiin ensimmäisiä kertoja, oli kuvassa Roomaa, kattojen yltä. Se oli upea kuva.

  Mä olen jo useamman kerran näyttänyt sun diy -juttuja mun tyttärelle joka on 9v. Esim. mun mummon 80v. kortin hän teki sun ruusuohjeella (se yo-kortti) ja opettajalleen hän valitsi sun ohjeilla sen kuusikortin. Lisäksi hän sanoi, että "mä haluaisin olla tuo tyttö joka kirjoittaa tota blogia, koska se opiskelee arkkitehdiksi ja osaa askarrella noin hyvin!" 😉 Haaveena hänelläkin arkkitehdin ammatti (vaikka voihan se vaihtua vielä moneen kertaan…

  1. Vau, menin aika sanattomaksi kun luin tuon! Ihana kuulla että tyttäresikin tykkää, tällaisen kuuleminen innostaa kyllä kovasti tekemään lisääkin näitä juttuja, joista voisi olla iloa kaiken ikäisille. 🙂 Kiitos kovasti ihanista sanoistasi ja hyvää joulua teille kummallekin! ❤

 4. Haha, mulla ei oo pitkään aikaan ollu seinäkalenteria, oon tyytynyt nyt useana vuonna vaan semmoseen "taskukalenteriin".:D oliskin kiva saada kämppään tollanen omannäköinen kalenteri! Hiphei, hyvää joulua muuten sulle vielä!:)

  [email protected]

 5. Oi, ihana arvonta! Mää haluaisin kalenterin jossa olisi erilaisia eläinkuvia 🙂 [email protected]

  Tää sun joulukalenteris on kyllä ollut vuoden paras, oon saanut paljon uusia ideoita ja inspiraatiota. Iso kiitos<3

 6. Ihania kuvia 🙂 oon muute ihan älyttömästi tykänny tästä sun joulukalenteri- ideasta blogissa, varsinki ku en itse tänä vuonna omistanu joulukalenteria ollenkaan. Kiitos! [email protected]

 7. Aivan ihana idea, tommonen kalenteri ois mukava saada omilla kuvilla. Varsinkin, jos siinä on oikeesti hyvälaatuisia kuvia eikä mitään diy-tulostin-oho-hups-pikselimössö-kuvia. Hyvää joulua Helmi! :3

  [email protected]

 8. kiitos tästä joulukalenterista, oon saanu tosi paljon inspiraatioo omiin joulupuuhailuihin ja korttien väsäilyyn! löysin sun blogin vasta äskettäin mutta oon jo kalunnu melkein koko blogin läpi… 😀 8 luukku oli yks mun lemppareista, ja teinkin sun ohjeilla tuon "hopeaoksapullon" mutta koirapentu ei osannu oikein arvostaa sitä joten toistaseksi pidän sitä visusti piilossa kaapissa 😀
  Osallistun arvontaan!:)

  [email protected]

  1. Ole hyvä, ihana kuulla jos tästä on ollut iloa ja hyötyä! 🙂 Kiitos sanoistasi ja onnea arvontaan! ❤

 9. Tämä arvonta kuulostaa tosi hyvältä! (: Ihanaa että olet jaksanut joka päivä ilahduttaa meitä luukuille, sun ansiosta olen innostunut taas itsekin askartelemaan (:

  [email protected]l.com

 10. Oi, tosi kiva arvonta! 🙂 Oon muutenkin tykänny sun jouukalenterista tosi paljon, itse asiassa meillä on tällä hetkellä kotona mm. 3D lumihiutaleita ikkunalla roikkumassa… Ja ei haittaa vaikka luukut tuee vähän myöhässä, niitähän riittää sillon edes vähän pidemmäksi aikaa 😉
  Noi sun kuvat on kyllä tosi hyviä, kyllä mulle kelpais kalenteri missä on niitä 😀 Ja ei ois kellään muulla samanlaista 🙂 Eli joo, osallistun arvontaan.. [email protected]

  1. Haha, hienoa jos mun myöhästely ei ole häirinnyt! 😀 Kiitos ja onnea arvontaan! ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *