VIDEO: Arkkarin iholla vol 5

No nyt ne on kaikki viimein uunista ulos! Tän ikan kanssa vähän venähti, kun olin koko viikonlopun ihan naatti tehdäkseni yhtään mitään ja sunnuntai-iltana piti fokusoida eilen olleeseen enkun esitelmään. Mutta hei, kerrankin mulla meni edes joku enkkuun liittyvä juttu jopa kohtalaisen hyvin! Ja nyt alkaa olla koko sekin kurssi jo tenttia lukuunottamatta plakkarissa.

On kyllä jotain niin hehkeetä toi mun aamupöhnänen mongerrus tolla videolla, sitä oli oikeasti enemmänkin mutta pätkin pahimmat pois. Tähän tuli myös vähän pidemmät pätkät (=ei kuitenkaan montaa minuuttia) itse luennosta, koska mä nyt vaan pidin sitä settiä sen verran mielenkiintoisena. Joskus meillä on perjantaisin muitakin luentoja, esimerkiksi korjausrakentamisesta tai/ja tussauksesta, mutta tona kyseisenä perjantaina ei ollut.

Kuinka moni jaksoi katsoa kaikki viisi osaa? Millanen oli kokonaisvaikutelma? Kiinnostaisi kuulla kommenttia, jos joku jaksaa jotain näpytellä. Näiden vastaanotto kun oli loppujen lopuksi aika hiljainen, vaikkei mulla mitään erityisodotuksia ollutkaan. Tällä hetkellä oon lähinnä iloinen, että nää on viimein ohi. Hukun työmäärän alle ihan ilman noita monien tuntien editointioperaatioitakin. Ja toi kuvattu viikko vaikuttaa näitä katsoessa niin taivaallisen kevyeltä ja valoisalta verrattuna tähän koko marraskuuhun…

Kai mä voisin tehdä näihin tekstitykset sisällön selventämiseksi vielä sitten joskus kun on aikaa. Niin kuin joululomalla. Ehkä.

ps. Videon aloituskuvana saattaa vielä näkyä semmonen, jossa on virheellinen päivämerkintä. Saa nähdä milloin se päivittyy oikein siihen uuteen, jonka lisäsin.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

10 Responses

 1. Itse katselin ainakin mielenkiinnolla kaikki viisi osaa. Oli hienoa nähdä peruselämää ja mielestäni tämä oli hauska iholla-mainen sarja. Tee ihmeessä jatkossakin tällaisia videoita, vaikka et sitten monen päivän putkia pitäisikään, koska rankkaahan se on varmasti!. 🙂

  1. Kiitos, ihana kuulla! Joo voisin tehdä, jos vaan löytyy sopivia hetkiä kuvailla – ja riittävästi aikaa. 🙂 Mutta ei enää tämmösiä putkia, huh sentään…

 2. Heippa! Tämä oli todella mielenkiintoinen postaussarja, olen yleensä laiskimus kommenttien jättämisessä (hyihyi minua) mutta nyt oli ihan pakko pistää sormet näppikselle ja jättää kommentti kiitokseksi!! Mielenkiintoista oli seurailla miltä arkkarilafkan arki näyttää ja millasia proggiksia sullakin siellä on. Itse olen tuotekehitysopintojen loppusuoralla aallossa, tällä hetkellä tosin vaihtolukukautta viettämässä. Tuli vähän ikävä omia teekkarihulinoita ja mieleen muistui kans öihin venyvät proggikset, samaistuin niin paljon !! 😀 sai myös vähän osviittaa siitä millaista on opiskella tommosella teknistaiteellisella alalla noin niinkuin ajanhallinnallisesti, aika hurjaa menoa. Ens syksynä mulla alkaa vielä muotoiluopinnot joista voisin veikkailla että vähän samanhenkistä opiskelutahtia luvassa, jänskää. Kiitos siis paljon tästä ihollamaisesta kurkistuksesta ja inspaavasta blogistasi myöskin. Täällä mielenkiinnolla seurailen sun blogia! 🙂

  1. Moi! Ymmärrän kyllä ton kommentointilaiskuuden koska oon ite ihan samaa sarjaa. 😀 Mutta ihanaa että nyt kommentoit, tosi mukava kuulla että oot tykänny! Haha joo toi kyseinen viikko ei tosiaan ollut mikään malliesimerkki kaikesta siitä kiireestä mitä muutoin voi olla, kuten nyt, kun vuorokaudet tuntuu ihan liian lyhyiltä että kaiken saisi tehdyksi, vaikka kuinka yrittäisi aikatauluttaa…. Kiitos myös itsellesi! 🙂

 3. Nää on olleet tosi mielenkiintoisia, ja on ihanaa kun sä aina jaksat panostaa blogiisi satasella! 🙂

  1. Kiitos, ihana kuulla! :> Kiva että panostus näkyy, kun oon tällä hetkellä aika solmussa koulu- ja blogihommien kanssa, että ensi vuonna pitää kyllä miettiä vähän tarkemmin, miten paljon oikein voin panostaa blogiin jos aion panostaa kunnolla opiskeluun… Alkaa käydä tosi rankaksi yrittää panostaa satasella kumpaankin samaan aikaan, erityisesti silloin, kun kummankin osalta olisi tekemisen täyteinen suma. :s

  2. Ymmärrän hyvin! Älä ota liikaa paineita blogista, me lukijat kyllä pysytään täällä vaikka postaustahti harvenisi tms. 🙂

 4. Mäkin fiilasin näitä videoita ihan täysillä! Superkivoja ja mahtava tapa toteuttaa opiskelujutuistaan kertominen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *