VIDEO: Arkkarin iholla vol 2

Hyvää tiistaita kaikille, tässä erään toisen tiistain meininkejä tuolta parin viikon takaa, olkaatte hyvät. Tänään on istuttu yhdellä toisellakin luennolla, kuin vain tuolla joka tuossa videolla vilahtaa, nimittäin yhdyskuntasuunnittelun teorian kurssilla. Se on osottautunut hyvin mielenkiintoiseksi, ja käsittelee vähän syvemmin niitä asioita, jotka viime kevään yhärin perusteissa jäivät muiden asioiden jalkoihin ja vähemmälle paneutumiselle. No mutta. Tää tekstikin alkaa mennä tämmöseksi selostushöpinäksi, meinaa vähän se vaihde jäädä päälle, kun on noita videoleikkeitä siihen malliin sahaa läpi.

Jälleen, kannattaa katsoa HD-versiona ja koko näytöltä. Tekstityksiä en tähän vielä kerennyt tekemään, ehkä sitten myöhemmin, mutta tällä viikolla on korjausrakentamisen parityön välikritiikki, johon pitää ensisijaisesti (muiden hommien lisäksi) valmistautua. Unohtamatta noita muita videoita. Onneksi se puhe ei mitään ihan puuroa liene, vaikka jälkeenpäin omaa höpinää katsellessa saakin naamapalmuilla tuolle ajoittain kovin pätkittäiselle puheelleen, jota ei edes taukoja pois leikkelemällä saa kuulostamaan sujuvalta. Mutta tommosta se vähän on, kun ei suunnittele yhtään mitä puhuu, vaan kääntää vain kameran päin naamaansa ja alkaa vaan puhua mitä päähän ekana tulee mieleen.

Haha, melkein jopa toivon että tässä kuussa tulisi vielä joku kiireinen allnighter before deadline, että voisin näiden viiden päivävideon lisäksi kuvata vielä yhden, tyyliin ”Night X”.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

  1. Hei ihania nää sun videot! Sun koulus vaikuttaa kyllä tosi kivalta ja mielenkiintoselta 🙂

    1. Kiitos paljon! 🙂 Pian pitäisi tulla kolmososa, get ready!

  2. Mie rupesin katsomaan nyt vähän "jälessä" näitä videoita, ihan tosi mahti idea ja toteutus – ekan osan tekstityksestä plussaa 🙂
    ja tosi kiva nähdä muiden opinahjojen opiskelijoiden neulomista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *