VIDEO: Arkkarin iholla vol 1

id_arkkariniholla

No niin, viimeinkin. Ensimmäinen osa Arkkarin iholla -videosarjaa, joka keskittyy yhden toisen vuoden arkkitehtiopiskelijan kouluarkeen. Eli minun, vaikka muitakin naamoja kyllä näkyy.

SUOSITUS: Katsele HD-versiona, koko näytöltä, ja jos et saa puheesta selvää, niin klikkaa alareunasta videoon suomenkieliset tekstitykset mukaan.Yleinen alustushöpinä:

Musta tuntuu, että tällä kuvatulla viikolla oli kohtalaisen vähän tekemistä. Ainakin esimerkiksi tää viikko on tuntunut paljon kiireisemmältä, ja ensi viikko luultavasti sitäkin enemmän. Vaikka niitä viikkoja olisikin raskasta jaksaa dokumentoida, niin jos mukana olisi ollut mukana joku tiukka deadline ja sitä edeltänyt kiireinen allnighter, se olisi tiivistänyt tehokkaammin niitä pointteja, jotka tämän alan opiskelusta ehkä ensimmäiseksi jäävät mieleen. — Vaikka eiväthän kaikki edes valvo niiden töidensä kanssa, mä en vaan vielä oo oppinut kovin hyvin tota ajanhallintaa, ja saan ylipäätänsäkin enemmän aikaiseksi myöhään illalla ja yöllä (tosin sama pätee muihinkin kuin vain koulutehtäviin).

Mutta lähestulkoon kaikki meidän tehtävät, päivät ja viikot eroavat toisistaan, ja tämä videoimani viikko sattui nyt olemaan tällainen kuin oli. Esimerkiksi ensi kevät tulee varmasti olemaan täysin tästä syksystä poikkeava, kun koko lukuvuoden puolikas keskittyy suurelta osalta vain yhteen tai kahteen kurssiin, jonkun pienemmän lisäksi.

Mutta mitäpä sitä mitään sen enempää miettimään että ”pitäisi olla enemmän jotakin”, kun tää nyt oli sitä mun tän hetkistä kaikkein tavallisinta arkea, joka sisältää simppelisti koulua, kotia ja jotain huveja. Ja vaikka päivät pimenee ja säät masentaa, lukukauden loppu lähestyy ja deadlinet alkaa pikkuhiljaa painaa päälle, niin kyllä mä tunnen, että oon itselleni sopivan alan valinnut.

Näitä tulee tämän osan lisäksi ainakin neljä muuta, julkaisen niitä aina kun ehdin saan editoinnit valmiiksi. Kaikki videot ovat todennäköisesti keskenään eri mittaisia, mutta toivottavasti viihdytte näiden seurasaa.

ps. Tässä vähän tunnelmia viime yöltä, kun latasin tätä pätkää Youtubeen.

Kommentit ovat kultaa ja tekniset parannusehdotukset voivat mahdollisesti auttaa mua kehittämään jälkimmäisiä videoita paremmiksi.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

  1. Odotuksen arvoinen, tykkäsin hulluna! 🙂 Vieläkin suuremmalla innolla odottelemaan tulevia videoita.. Kyllä videoilla saa jotenkin paljon kattavamman kuvan arkkiksesta ja opiskelusta ylipäätään.

    1. Kiitos paljon! Tosi kiva kuulla että muillekin osille löytyy edes joku kiinnostunut! 🙂

  2. Ihan mielettömän kiva tapa toteuttaa tämä! Innolla odottelen seuraavia videoita 🙂 opiskelen ihan eri alaa, mutta silti mukava nähdä millaista arkkitehdin opiskelu on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *