#Hulmuhelma

Vielä ennen kuin saan tänne julkaistavaksi ensimmäisen osan siitä viime viikon videosaldosta (josta tosin laitoin jo esimakua blogin facebook-sivun puolelle), täytän tämän tyhjän raon yhdellä viimeviikkoisella asulla. Janina otti musta varsin veikeitä kuvia, joihin napakka tuuli toi mukaan oman hauskan efektinsä – toisaalta haastetta, toisaalta just sitä semmosta twistiä mitä mä kaipaan, ettei kaikki kuvat oo pelkkää pönötystä.

Näissä kuteissä koikkeloin siis siellä Indiedaysin viime lauantain päivätapahtumassa. Käytän tosi harvoin hameita, mikä lienee vähän sääli, kun niitä kumminkin löytyisi tuolta vaatehuoneen hyllyltä aika kivasti. Kesällä niitä ei oikein tullut käytettyä, kun kaikki lämpimät kaudet pyörivät töiden ympärillä jossa piti käyttää duunivaatteita, kun taas vapaapäivinä laiskotti. Ja sitten nyt syksyllä sitä vain hamuaa niitä kaikkein mukavimpia ja lämpimimpiä vaatteita… Hyvä jos edes kykenen pitämään farkkuja koko koulupäivän ajan päällä, kotona ne aina lentää jorpakkoon ja korvautuvat lökäreillä.

Hassua on, että mä pidän tuosta tiiliseinästä melkeenpä koko asua enemmän (vaikka tykkäsin toki siitäkin). Karhea epätasainen punaoranssi tiili on vaan jotain niin kaunista, sekä väriltään että tekstuuriltaan. Haluaisin pukeutua siihen. Tai vaihtoehtoisesti pukea kotini siihen – jos ei saa muurata saa niin vaikka tapetoida pari seinää tiiliseinäkuvioiseksi. Vaikka ei se tapetti kyllä aitoa vastaa, siitä jää tekstuuri puuttumaan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 Responses

  1. Sulonen toi asu, tollanen kivan tyttömäinen, mut silti siinä on särmää 😀 Oon samaa mieltä sun kanssas asukuvista. Ne ei saa olla pelkkää pönötysä, vaan just joku tuuli tai muu vastaava tuo niihin yleensä kivan lisän. Ja haha tiiliseinä on ihan superhieno 😀 Mut mä suosittelen ettet pukeudu tiiliseinään, vois meinaan olla aika raskas asu.

    1. Kiitti! Haha joo, en ehkä sentään. 😀 Tosin jos tulis vastaan joku tiiliseinäkuosinen collage-paita niin en varmaan kahta kertaa miettis, sopisko se osaksi mun vaatekokoelmaa!

  2. on kyllä varsin hyvä kuvaaja sulla ollut!
    mä muisten nähneeni jossain nettikaupassa joskus tiiliseinäkuosisen kankaan, sä kyllä tarvisit sellasta :'D

    1. Hehe. 😉 Oi vitsit, sattuispa mullekin joskus vastaan! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *