Maailmanlopun jälkeen

Post Apocalyptica Pride, maailmanlopun jälkeinen pride-kulkue. Millaisia olentoja sieltä löytyisi? Mitä maailmanlopun jälkeen ylipäätänsä jäisi jäljelle? Riippuu kai millaisesta maailmanlopusta olisi kyse: kuolevatko vain ihmiset, valtaako luonto maan, räjähtääkö aurinko vai tappaako ydinsota.

Meidän bileistä löytyi muun muassa niin ihmismäisiä taistelijahahmoja kaasunaamareineen, ötököitä, mustia aukkoja, mutaatio-olentoja ja muita kalmoja. Osa lisäksi enemmän tai vähemmän pride-tyylin mukaisesti sateenkaaren väreihin somistautuneena.

Millaiseksi olennoksi sinä olisit pukeutunut?

savajaiset savajaiset savajaiset savajaiset savajaiset savajaiset savajaiset savajaiset savajaiset savajaiset savajaiset

Niitä mahtavia asuja oli varmasti enemmänkin, mutta etkoilla oli liian ahdasta kuvata ilman laajakulmaobjektiivia ja itse bilepaikassa sen sijaan ihan liian pimeää, että olisin pärjännyt ilman salamaa.

ps. Viime vuoden Linnunradan viidakkokirja -teemaisista Savajaisista löytyy kuvia täältä.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. eikä miten mahtavia asuja! ihanaa nähdä että vielä jaksetaan nähdä vaivaa yhtä iltaa varten 🙂

    1. Kiitos! 😀 Munki mielestä se on ihan huippua että ihmiset jaksaa panostaa, vaikka kyse on vaan yhestä illasta! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *