Palasia menneestä kesästä (video)

Sain kesän alussa idean kuvata kesäkuukausien aikana silloin tällöin pieniä pätkiä eri tilanteista, ja koota ne sitten kesän lopulla koostevideoksi. No lopputulema oli yhtä hyvä, kuin mitä mulla yleensä tapahtuu ruokakuvien kanssa: lautanen on tyhjä ennen kuin tajuan, että ai niin perskuta, se kyllä olisi ollut kuvaamisen arvoinen safka. Samalla tapaa kuin hyvä ruoka saa unohtamaan kameran, hyvät tilanteetkin voivat valua ohi ennen kuin niitä hiffaa ikuistaa. Ja oikeastaan hyvä niin, ei kaikkiin muistoihin tarvitse sekoittaa kameran esiin kaivamista.

Kesän alussa ei voinut tietää, kuinka paljon ohjelmaa oli edessä ja kuinka pitkän videon niistä saisi aikaiseksi. Ja paljoahan mulla ei sitten mitään häppeningiä ollutkaan, kun raadoin lähinnä vain töissä päivästä toiseen, ja vapaapäivät olivat niin satunnaisia, ettei niinä tullut tehtyä mitään ihmeellistä. Mutta sain kuitenkin aikaiseksi noin kolmen minuutin tunnelmointipätkän, joka ei siis sisällä mun kesän jokaista tapahtumaa – jos tapahtumaa ylipäätänsä – vaan pieniä palasia sieltä täältä.

Tää ei ollut mun elämän tapahtumarikkain tai mitenkään mielekkäin kesä, mutta siinäkin oli hyvät puolensa. 🙂 Eli ensi kesää odotellessa, tässä viime kesän tunnelmia!

Jos video ei jollain jostain syystä tässä postauksessa näy, sen löytää myös tämän linkin takaa. Ja kannattaa katsoa HD-kuvalaadulla!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

3 Responses

    1. No ku se just oli yks tapahtumista jossa en videokuvannut pätkääkään. :—( Otin kyl valokuvia mut siihen se jäiki… Mut sille onki jo kokonaan oma postauksensa kumminki. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *