Tähtihetkeni hobittina

…eli arkkarien fuksijäynävideon palautusspektaakkeli. Tapana on fuksijäynää palauttaessa järjestää jotain hienoa, että sitä jäynää ei vain viedä tuomareille ja that’s it. Joten itse fuksijäynämme tapaan myös palautus-show oli Taru Sormusten herrasta -teemainen.

Esityksen tunnistettavimpina hahmoina olivat Frodo, örkki, Gandalf ja Gandalfin hevonen, sekä tietenkin arkkareita jäynään sopivissa raksakuteissa. Oli hauskaa pukeutua Frodoksi: hobitin pituus oli ihan luonnostaan, kun taas hiuksista piti väkertää lyhyet ja kiharat. Kiharsin mun jo etukäteen takkuisen ja likaisen puoleisen tukan, laitoin korkealle ponnarille ja kiinnitin polkkatukaksi pinneillä ja lakalla. Sopivia vaatteitakaan mulla ei ollut, mutta onneksi kavereilta löytyi, ja Frodo-lookista tuli jopa aika uskottava!


Kuvasta kiitos Mariannalle!Ja näistä kuvista kiitos Johannekselle!

Koreografiaa oli suunniteltu vähän etukäteen, jopa harjoiteltukin hieman, mutta itse esityksessä hämmennystä tuotti se, ettei tuomareilla ollut tavalliseen tapaan mitään pöytää, jonka ääreen jäynä palautettaisiin. Oli vain epämääräinen kasa ihmisiä, joiden joukosta tuomarit piti tajuta bongata. No, saatiin kuitenkin aarre, our precious, eli jäynä-dvd palautettua kultakuorissaan tuomareille, ja esitys meni ihan nätisti purkkiin.

Alla oleva video on hyvin pikaisesti väsätty, eikä ole mitään verrattu itse niihin oikeisiin jäynävideoihin, joita ollaan nyt tän kuukauden aikana väännetty. Toteutettiin yhteensä kaksi yleisen sarjan jäynää, sekä tähän lotr-teemaan liittyvä fuksisarjan jäynä, joka tulee ratkaisemaan meidän paikan vapun teekkarikastejonossa. Mikäli huomenna tosiaan sataa vettä tai räntää, toivon meille paikkaa hyvin läheltä jonon kärkeä, ettei koskeen kastamista tarvitsisi odottaa montaa tuntia.

Vietin eilen 20 tuntia koulussa ja valvottiin editointiporukan kanssa yli aamuviiden, että saatiin jäynä ajoissa purkkiin. Kun sekä yleisen sarjan että fuksisarjan tulokset saadaan tietää tässä lähiaikoina, sen jälkeen saan julkaista nekin videot täällä, jee!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *