Sen tietää pisamista


ivana helsinki indian summer
sisustusblogi
pisamanaama pisamat ginger
helmivene alpakkalanka
cornish rex

Mulle on kerääntynyt aika paljon sellaisia siellä täällä räpsäistyjä yksittäisiä kuvia, jotka eivät tämmöisten ”joka postauksessa on joku oikea aihe” -aaltojen aikana ehdi koskaan tulla julkaisuksi. Aika suuri osa niistä on söpöjä kuvia Tiukusta, joita ei kuitenkaan viitsisi heitellä liikaa yhteen postaukseen, ettei aiheuttaisi kauheita semmosia hullu kissanainen -viboja, kuten Simpsoneissa se kissoja heittelevä hullu kissanainen. Mutta ihan pakko saada näitäkin kuvia välillä ulos, kun kumminkin tykkään näistä ihan liikaa, että voisin piilotella niitä ihan vain omissa kuvakansioissani.

Kesä on tulossa. Jos säät eivät sitä paljasta, niin mun pisamat ainakin. Ne pärähtivät naamaan lähes kuukautta aiemmin kuin yleensä, eikä siihen edes montaa aurinkopäivää tarvittu. Aika hassua sinänsä, kun säät ovat olleet niin aurinkoiset, ettei voisi enää kuvitella tän kevään jatkuvan minään muuna kuin aurinkoisena, niin sitten vappupäivälle onkin luvattu jotain räntäsadetta… Yäk. Mutta tykkään näistä pisamista, tuovat vähän eloa tähän muuten niin valkoiseen naamaan, joka ei kumminkaan ihan äkkiä rusketu (jos ollenkaan). Vasemmalla poskella on kuitenkin semmonen kumma kohta, joka tuntuu hylkivän pisamia, kun taas toiselle poskelle niitä on ropissut ihan kunnolla.

Aamuyöt on vaikeita, kun aurinko alkaa porottamaan sisään ihan liian aikaisin aamulla. Postauksen ensimmäisessä kuvassa oli yhden liian myöhään valvotun yön aamun kajastus, ja seitsemältä aamulla onkin jo ihan valoisaa. Ne verhot pitäisi hankkia aika pikaiseen… Ehdin polttaa nahkanikin pienesti eilen kaupungilla – ehkä syynä se, kun torkahdin siihen mukavaan paisteeseen hetkeksi. Illalla ihmeteltiin, mitä toi lokki oikein huutaa tuolla katolla, ja heiluttaa siipiään samassa kohtaa tosi pitkään, että mikä sillä on hätänä. Ilmeisesti ne paritteli siellä, mukavasti näköalapaikalla. Ja sitten kun homma oli valmis, ne vaan istahti siihen vierekkäin silleen ”ok, done”. Oli jotenkin häkellyttävä kokemus.

Sain kummitädiltä lahjaksi pari suloista lankakerää, jotka olisi ostettu liikkeestä nimeltä Helmivene. Bongattiin sama putiikki viime viikolla matkan varrella Houtskariin, mutta ei tosiaan tullut mieleen, että siellä myytäisiin mitään käsityöjuttuja. Suloinen nimi siis, vaikka kieltämättä vähän harhaanjohtava. Mutta ihanan pehmoista babyalpakka-lankaa kyllä. Harmi vain, ettei tähän aikaan vuodesta oikein hotsita neuloa… Syksyllä sitten, vaikka näin puolessa välissä kevättä ei huvittaisi edes mainita sanaa syksy.

Tällä hetkellä on jotenkin sellainen olo, että haluaisi vaan olla ja odottaa. Unohtaa kaikki muutamat jäljellä olevat koulutehtävät, kattoa Viaplaysta Happy Endingsejä (koska Frendien tuottareita ei ollut sen enempää kuin Netflixissäkään) ja odottaa rennosti vappupäivää ja teekkarikastetta, Wien-reissua ja kesätöiden alkamista. Mutta toisaalta, huomiseksi pitäisi kirjoittaa yhärin essee… Saa nähdä miten sen kanssa käy. Löytyykö ketään muuta, jota huvittais tällä hetkellä vaan olla ja laiskotella?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

8 Responses

  1. ääh, täälä on yksi, joka on saanut tarpeekseen laiskottelusta ja olemisesta! kuukausi neljän seinän sisällä sairaana, eipä tee enää mieli laiskotella -.-

    1. No jopas, kyllä ymmärrän jos tossa vaiheessa ei enää tee mieli laiskotella! :s Pakkolaiskottelu on ihan eri asia kuin vapaaehtoinen laiskottelu, toivottavasti sun ei tarvii sietää sitä enää pitkään, jos ei ole jo ohi! Mulla on ollut siinä määrin tekemistä ja menoa, että nää aurinkosäät saa mut haaveilemaan rennosta kesälomasta jota en tule saamaan, joten muu laiskottelu korvaa sitä. 😀 Ja löhöily on kanssa yksi keino lykätä asioita, joita pitäisi hoitaa…. hyvin järkevää, joo.

    2. Pääsykokeet ihan pian täällä ja tässä tilassa varsin inhottavaa. Mutta kyllä tuo sää saa haaveilemaan<3

    3. Oivoi, ei muuta kuin pikaista paranemista sulle! Tommoset hetket olis kaikkein ihaninta suorittaa hyvissä voimin, kun ne tilanteet on muutenkin stressaavia. :/

    1. Voi kiitos tosi paljon ihana! ❤ Eilinen oli niin hyvä päivä kaikin puolin, että musta tuntuu sen näkyvän noista kuvista. :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *