Vappuriehan julistus (ja jäynävideo)

Nyt eletään vapun huipennusten hetkiä, kohta lähdetään viettämään porukalla iltaa ja keskiyöllä seurataan Hämeensillalla Suomi neito -patsaan lakitusta. Sitten saa viimein itsekin painaa tupsulakkinsa päähän! Jätän jaarittelut toiseen kertaan, mutta on tosi hurjaa, miten nopeasti tää ensimmäinen lukuvuosi on kulunut.

Huomenna on teekkarikaste, eli koskeen upottaminen. Tänään ratkennyt jäynäkisa määritteli kiltojen järjestyksen kastejonossa. Ja siinä jonossa meidän edessä on kiltoja yhteensä….
….YKSI! Meidän jäynä yletti siis toiselle sijalle asti, mikä on oikeesti ihan huikea sijoitus! Jo kolmen parhaan joukkoon pääseminen oli mieletönsä, koska kiltoja oli jopa kolmetoista ja taso kovempi kuin koskaan, mutta että jäätiin jopa vaan ihan hilkun päähän koko voitosta! Aivan mahtava fiilis, ja voi sitä adrenaliinin määrää, kun niitä sijoituksia julistettiin loppupäästä kohti kärkeä. Tää oli huippusijoitus ilmeisesti myös arkkarien aikaisempien sijoitusten mittapuulla.

Nyt ei ole aikaa kirjoittaa tämän enempää, mutta tässä alla on kuitenkin kyseinen jäynävideo, toivottavasti se viihdyttää teitäkin! Julkaisen yleisen sarjan pienimuotoisemmat jäynävideot joskus myöhemmin, sillä tänään kaikki jännitys keskittyi nimenomaan tämän jäynän menestykseen.

Ei nyt mulla muuta kuin mahtavaa vappua kaikille!

Ja jos tamperelaisia löytyy, kannattaa tulla seuraamaan keskustaan fuksien kulkuetta puolen päivän aikaan – jokaisella killalla on oma härvelinsä, ja meidän on aika massiivinen ja sopii tuohon jäynän teemaan. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

16 Responses

 1. Hassua, kun heti bongasi tuttuja naamoja videosta, tosin ei Tamperekaan nyt niin iso city ole 😀 Onnea onnea toisesta sijasta !

 2. Haha, mahti jäynä! 😀 Olin kattomassa ku teitä kastettiin tammerkoskeen ja aivan vilu tuli jo pelkästä sivusta seuraamisesta 😀 Onneks olkoon uudelle teekkarille!

  1. Haha joo kuulin että muiltaki et siihen kylmyyteen pysty samaistuu vaik ei ite tullutkaa kastetuks, mun äiti meinas hermostuu kun meiät kastettiin niin monta kertaa eikä loppu näkyny. :—D Kiitos paljon!!

 3. Ahahaha ihan loistava :DD Jäin jumputtamaan tätä biisiä loputtomalla repeatilla…

  1. Kiitti! 😀 Mäki oon kattonu ton miljoona kertaa (tai okei, kymmeniä) mut ei vaan kyllästy!

 4. AHahahahhaha apua, mä menin tuosta ohi silloin kun jäynäilitte, mutten edes tajunnut kiinnittää mitään huomiota siihen :D:D:D Tosi mahtava kuitenkin, ja onnittelut kakkossijasta!
  Olin katsomassa kun teitä uitettiin, ja olin itse täristessä onnellinen ettei meillä ole kastetta :—–D

  (Kommentoin nyt ekaa kertaa, mut sulla on kyllä oikeasti tosi kiva blogi!)

  1. Haha kiitos kovasti! :—D Taisi yks sun toinen olla onnellinen, ettei omalla koululla ole samanlaista perinnettä, mutta kyllä tätä ihan ylpeänä jatkoi kun kerran tapana on. :'>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *