Villit kiharat (videotutorial)

villit-kiharat-video-ohje

Mun piti saada tää valmiiksi jo viikonloppuna, mutta enpä muistanutkaan, miten paljon aikaa siihen editointiin voikaan saada kulumaan… Eli kokeilin siis tehdä hiustenlaittotutoriaalia videolle, liittyen siihen ideaan, että haastoin itse itseni opettelemaan tekemään kampauksia ja sen sellaista. Tää eka video liittyy nyt kiharoihin. Ajattelin aluksi tehdä myös kuvaversiot, mutta video tuntui jotenkin helpommalta vaihtoehdolta.

Alussa on parin minuutin verran alustavaa höpinää, jollaista muihin tämmösiin ei välttämättä olisi tarkotus tunkea. Tästä tuli lähes 10 minuutin pätkä, en nyt osaa sanoa onko se ihan liian pitkä vai ihan katsottava… Pahoittelen jos taustalta kuuluva kohina tai ajoittainen liikenteenmelu häiritsee, en oikein voinut sille mitään. Olisin halunnut tehdä tästä siistimmän, mutta iMovien ominaisuudet ei oikein riitä mun tarpeisiin.

Ja joo, siinä on kohta, jossa tarkennus kusee ohi pytyn… Ja puhe voi vaikuttaa pätkivältä, kun siitä on editoitu paloja pois. Kun ensimmäinen osa kuvattiin puolen yön jälkeen ja toinen osa liian aikaisin aamulla, voi uskoa että oli vähän liikaa sanoissa sekoamisia ja öööö-hyminää… Mutta ens kerralla paremmin sitten! Niin puheen, tarkennusten, kuin editoinnin kanssa… jos vain onnistuu. Tai jos ketään ylipäätänsä kiinnostaa nähdä lisää jotain tämmösiä.

Kommentteja olisi siis tosi mukava kuulla! Ja parannusehdotuksia, jos jotain tulee mieleen.

Suosittelen kattomaan HD-versiona (ja ehkä koko näytöllä), kun kerran tän sillä tarkkuudella latasin. Ei valitettavasti välttämättä näy kännykällä. …ja joo, siinä on vähän tekstitystä englanniksi.

villit-kiharat-video-ohje

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

16 Responses

 1. Oot kyllä ihan uskomattoman symppis videolla(kin)! 😀

  Sellainen vinkki, että suoristusraudalla tehtyjen kampausten alle kehotan kokeilemaan Osis-merkin Flatliner-muotoilusuihketta. Aina jos haluan 100% räjähdyksenkestävän kampauksen, niin käytän sitä.

  1. Haha kiva kuulla! 😀 Vinkki vastaanotettu, pitänee kokeilla tuota!

 2. Moi, minkä verran käyt opiskelijariennoissa? Tunnetko itsesi teekkariksi, vai onks arkkareilla joku "oma identiteetti"? 😛

  1. Heippa! Kyllä mä aikalailla käyn, vaikka en ookaan kovimpia bilettäjiä (sillon kun ei jaksa niin sit ei jaksa, tai ei vaan halua tuhlata senttiäkään rahaa). Mut sillon kun vaikuttaa siltä, että opiskelukavereita on menossa jonnekin, niin luultavasti sitten minäkin. 😀 Arkkareilla on tietyllä tapaa oma identiteettinsä, kun ei meitä ihan samaan nippuun voi diplomi-insinöörien kanssa laittaa, mutta kyllä mä ainakin tunnen olevani teekkari siinä missä muutkin TTY:läiset. 🙂 Yksi syy lienee siinä, kun ollaan kuitenkin samoissa rakennuksissa ja on yhteisiä tapahtumia sun muita. En tiedä Oulun ja Aallon arkkareiden tilannetta, että onko siellä eri fiilikset, kun esimerkiksi Aallossa arkkarit on ilmeisesti Taikkilaisten kanssa samoissa tiloissa (kai?), mutta kyllä mä ainakin tunnen itteni ihan teekkariksikin. 🙂

  2. Okei, hauska kuulla 🙂
   Ihanan välittömän oloinen oot tossa videolla, ja mageee kiharapörrö sieltä tulikin sitte!

  3. Kiitti! Kiva kuulla, ilmeisesti kykenin olemaan aikalailla oma itteni. 😀

 3. oivoi, jos mullakin ois noin paljon tukkaa, tekisin ehdottomasti nää! 😀

  1. Haha, no mut mistä sitä tietää kokeilematta, että miten tää toimis vähän lyhyemmillä hiuksilla. 😀 Varmaan ainaki pysyis viel tiukemmin!

  1. Kiitos! 🙂 Haha totta, vähän samaa näköä. 😀 Kannattaa ihmeessä kokeilla!

 4. Omg! Ihanat, vaikka varmasti oli aika kova vaiva noitten foliotuppojen laittamisessa!

 5. Rupesin selaamaan sun blogin DIY-ohjeita, älyttömän hyviä! Tää video oli kyllä kiva, itelläkin on paaaljon tukkaa mutten oikein osaa tehdä mitään kampauksia, tätä tyyliä vois joskus kokeilla! Ja videon perusteella oot kyllä tosi hauskan ja mukavan oloinen tyyppi 😀

  1. Voi kiitos paljon! 😀 Haha ai että, toivottavasti oon, kuvittelen ainaki aika naiivisti olevani ja se olis aika noloa, jos olisinki ihan väärässä…. 😀 Tän kampauksen teko oli kyllä aikaa vievää hommaa, mutta niin on kyllä kaikki kampaukset aina…. Jouduin tosta videon lopusta ottamaan musaa pois kun youtube ei tykännyt, mutta onneks äänen puuttuminen ei hirveesti haittaa kuvaa. :')

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *