11/12/13

jaa-ikkuna
tytto-silma
yksio-sisustus
haalarimerkit


Saatiin haalarit viimein, tästä sitten vaan merkkejä ompelemaan.

lettupino


Yhden hengen lettuannos.


Ääh talvi, miksi olet niin kalsa. Tuntuis aika luontevalta nyt vaan valittaa kaikista pienistä yksityiskohdista, jotka mua talvessa ottaa nuppin, mutta jotenkin ei huvitakaan. Ehkä tammikuun puolella sitten, mutta näin lähellä joulua on oikeastaan aika kiva, että maa on valkoinen. Kun vain valoisa aika ei olisi niin lyhyt, näin kahdeksannesta kerroksesta ulos katsottaessa ei näe oikein mitään muuta kuin harmaata.

Pääsimmä läpi tai en, niin tentit on siitä huolimatta tältä erää takana, ja loma periaatteessa alkanut. Toki mulla on niitä vähemmän kiireellisiä koulutöitä, mutta niitä voi vääntää sitten lomalla. Tai pitää vääntää, mutta turha enää stressata. Hommia riittänee, töiden ja joulujuttujen lomassa, jo pelkästään tuo joulukalenterin luominen vaatii paljon aikaa. Se ei haittaa, itsepähän hommaan päätin ryhtyä ja pidän siitä, mutta ai kauhee mikä morkkis oli kun jäin yhden luukun verran jälkeen. Sinänsä saavutus että oon vain niin vähän jäljessä, en oo hyvä deadlinejen kanssa.

Ostin eilen Tiimarista ensimmäisen joulukoristeeni, joka näkyy tuolla yhdessä kuvissa. Oon kyllä tehnyt koristeita, mutta yhtäkään en tähän asti ollut sortunut ostamaan – tuo harmaa tonttu oli vain niin sympaattinen, etten sitä sitten lopulta sitten voinut vastustaa. Palailen tänään illalla Espooseen, yritän tällä kertaa pakata about kaikki tarvikkeet, mitä voisin kuvitella noissa askarteluissa tarttettavan. Ettei vain iskisi mitään ideatyhjiötä joulukalenterin suhteen – vaikka otan kyllä toiveita vastaan, jos teille tulee jotain mieleen!

Tuo päivämäärä on tänään varmaan aika yleinen otsikko, mutta eipä mun elämään mitään erikoista tällä kertaa kuulu. Joulukalenterin myötä tulee kirjoiteltua niin tiheästi ja enemmän asiaa, että eivät varmaan tämmöset satunnaiset vähäpätöisemmät postaukset ketään haittaa. 🙂 Mitä teidän keskiviikkoon kuuluu? Mulla on ihan perjantaifiilis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Ai niin, en ensin edes tajunnut miksi tuo päivämäärä olis jotenkin yleinen, mutta hahaa siinähän on järjestys! 😉
    Ihania kuvia! Tokasta tuli mieleen, miten mullakin on koko syksyn ja alkutalven olleet kamalan sähköiset hiukset, turhauttavaa kun ne on aina pystyssä.
    Mulla on ihan joululomafiilis, vaikka ihan vielä ei saisi olla… 😉 Mukavaa keskiviikkoa Helmi! <3

    1. Haha! Oi mulla myös, tää on aika tuskaista… Joko ihan sähköiset tai sitten rasvaiset hiukset, ei oo kivaa. 🙁 Ihanaa joulunodottelua sullekin, kyllä se lomakin sieltä vielä tulee!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *