Tunnelmallinen tuikkukuppiviritelmä

kynttila-alusta

Tähän luukkuun piti keksiä jotain nopeaa, koska huomenna on vielä yksi tentti, jota varten olisi kiva saada yöunet nukuttua… Ostin päivällä ensimmäisen tuikkukuppiviritelmäni, kun UFFissa vastaan sattui sellainen laudanpätkä, johon oli upotettu paikat seitsemälle tuikulle. Pinta oli kulunut mutta mitäpä se haittaa, kun voi hyvillä mielin tuunata mokoman mieleisekseen.

Mä oon pitänyt kynttilöitä aikalailla rahanhukkana ja turhakkeina, enkä sen vuoksi ole hommannut niitä tai mitään tuikkukuppeja tänne kotiin – jossain vaiheessa niitä kumminkin saa jostain lahjaksi, tai tekee itse. Mutta nyt sitten lähti mukaan myös paketti lämpökynttilöitä, siinä toivossa että ehkä jopa lämmittäisivät mut viileää kämppää.

Jos on välineet ja materiaalit, tuollaisen laudanpätkään upotetun tuikkujonon voi varmaankin tehdä aika helposti itsekin, mutta tuo omani on alkujaan IKEAsta.

Harkitsin pitkään maalaisinko laudan mustaksi vai valkoiseksi, mutta päädyin vaihtelun vuoksi valkoiseen. Sen päälle on sitten helppo maalata muuta väriä, jos siltä tuntuu. Pari kerrosta joka puolelle (paitsi pohjaan), ja se oli sillä selvä. Kannattaa kyllä antaa jokaisen puolen kuivua rauhassa ennen seuraavan kimppuun ryhtymistä, mä en ollut kauhean kärsivällinen ja maalia oli vähän joka paikassa…

kynttila-alusta
kynttila-alusta
kynttila-alusta

En muistanutkaan, kuinka paljon tunnelmaa kynttilät oikeesti luo..!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *