Arkistojen kätköistä

Muutamia tekemiäni piirroksia&maalauksia vuosien varrelta.

Nää on tehty haitarilla yläasteen 8.luokka -> lukion 2.aste. Toki multa löytyis jotain seiskaluokan ”mestariteoksia” piirtotyylillä manga… Mutta totta puhuen en niitä nyt tähän kehtaa laittaa. Kohtalaisen järkyttäviä ilmestyksiä siis. 😀 Tässä muutamia ei-niin-kauheita, olkaa hyvät!

↑ On noita uudempiakin maalauksia, mutta yhdestäkään ei tähän hätään ole kuvaa koneella. 🙁

Mutta niin, jos jollain löytyi noista piirroksista/maalauksista joku lemppari, niin antaa kuulua! 😀

Mulla on nyt noi S2012-ylppärit lusittu, nyt sitten jännätään että päästiinkö läpi ja minkälaisia pisteitä sitä tulikaan keräiltyä (vai tuliko ollenkaan). Ensi viikolla olis vielä normikokeita, ja pitäis toi teoriakoe saada jossain vaiheessa sovittua ja suoritettua, mutta en jaksa oikein keskittyä mihinkään syystä että arvatkaas mitä – alle 12 päivää KIINAAN ! Voisin ostaa sen uuden kameraobjektiivin vaikka ensi viikolla… Kellään mitään suosituksia, mikä sopisi tuon tavallisen canonin 18-55mm:n rinnalle? 🙂

Hulabaloobalai, eipä mun aivoista nyt mitään muuta järkevää taida tullakaan. Tänään lähdetään vähän radalle pitkästä aikaa. Katotaan jospa saisin kuvattua tänne tuon uuden mekon ja uuden takin (se sama joka näkyi siihen kollaasipostauksen ekassa kuvassa) ja nuo mageet buutsit, jotka äiti kaivoi kaapin pohjalta mun käyttöön, jotten rientäisi ja ostaisi omia. 😀 Selvää säästöä!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

10 Responses

 1. huh oot hyvä:o
  tykästyin eniten ehkä tohon alempaan lintu ystävänpäiväkorttiin:))

 2. Ooo!! Oot tosi taitava piirtään ja maalaan! Osaisinpa itekki noin hyvin :DD Lemppari on ehdottomasti tuo toiseksi alin, missä on tuo keltaharmaa lintu ja vaaleanpunaiset lehdet 🙂 Sun blogis on muutenkin tosi kiva, sait lukijan 🙂

 3. oot tosi taitava käsitöissä, oon nähny blogis monta kertaa ja ainut syy miksi en ole liittynyt lukijaksi on kun välissä on tavallaan vähän outujakin postauksia, en osaa selittää 🙂 mutta tykkään!

  1. Kiitos! & Kiitos? Hahahaha! 😀 Minkäs teet kun friikeillä tuppaa tulemaan myös niitä friikkejä juttuja, ja koska tää blogi ei noudata mitään selkeää kaavaa, niin lukijaksi uskaltautuneet joutuu kokemaan kaikennäköistä laidasta laitaan, mä oon liian levoton, jotta blogin sisältö pysyisi tasapaksuna. 😀 Mutta kiva jos sulla veri vetää visiitille, vaikket nimeäs lukijaksi leimaisikaan. 😉

 4. Ookkei, selailtu ja lueskeltu on ja suurimmat kritiikin aiheet liittyy ulkoasuun:
  1. Bannerin tekstiä saa vähän tavailla, koska fontti on niin mahdottoman kapea ja siinä on tuo "kuvio" (tai mitä ny on englannin kielen sana pattern suomeks?).
  2. Noi turkoosit linkit valkoisella taustalla saa siristelemään silmiä; vähän tummempi sävy olis parempi.
  3. Tekstin luettavuutta heikentää fontin vaihtuminen kesken kappaleen ja usein käytetyt yliviivaukset ja kursivoinnit. Ne on kivoja tehokeinoja, mutta käyttäisin todella harkiten.

  Ja mun suosikki noista sun töistä oli tuo keltainen tipunen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *