Testissä uusi objektiivi – Tamron A14 18-200 mm

Mun oli tarkoitus lähteä eilen vähän ulos viime kesän (hautausmaa)kesätyökavereiden kanssa, mutta jotenkin ehti siinä päivän aikana mennä fiilis, ja lopulta jäinkin vaan poikaystävän kanssa kotiin kattomaan Harry Pottereita maratoonina, mässyttämään sipsia ja dokaamaan kokista. Joskus aamulla (= puolenpäivän aikoihin) äiti tuli mun ovelle ja kertoi Tigerissa (you know, se klubi/baari/yökerho) on ollut joku ampumavälikohtaus (jossa kukaan ei ollut kuollut mutta kuitenkin).

Eipä noiden tarvii kauheesti huolehtia, kun satun vanhempien onneksi olemaan tällanen patalaiska kotihiiri, joka ei jaksa lähteä ulos vaikka huvittaiskin, tällä tyylillä voi säästyä monelta – vaikka ei me Tigeriin oltukaan suuntaamassa.

No ehkä huomenna sitten kaverin synttärikakuttelujen jälkeen! Nää vapaapäivät on kyllä olleet aika lokoisia. Toivottavasti huomenna ei satu olemaan mikään arkipäiväbilettäjien lahtauspäivä. 😉

Mutta nyt iloisempiin asioihin, saanko esitellä….


Uusi objektiivini: Tamron A14 – 18-200 mm – f/3.5-6.3 XR Di II LD Aspherical [IF]. Sillee simppelisti sanottuna. Ristin sen kylläkin Kärsäksi.

Ja tämän testikuvista tuleekin samalla esiteltyä myös tuo Zalandolta ostamani harmaa villakangastakki, joka kepeesti kiipes lempparimittarissa samalle tasolle sen ihanan ja kestävän ruskean nahkatakkini kanssa, jonka ostin Lontoosta joskus vuonna 08 tai 09.Nyt tässä sitten pohdin, otanko tuon takin mukaan Kiinaan, vai jonkun kevyemmän. Säät, mitä meille on sinne reissulle luvattu, on nimittäin luokkaa päivisin aurinkoista ja about +25 astetta lämmintä, ja iltaisin about +12 astetta. Liian kuuma tälle takille, veikkaisin… Mutta missä ihmeen välissä mä sitten ehdin käyttämään tätä ihanuustakkia? Niin kauan kuin ei sada lunta tai tiet ei jäädy, kuljen kouluun mopolla, eikä tää todellakaan ole mikään mopoilutakki, ja sitten kun tulee lunta ja pakkasta, niin tää takki ei taida olla enää tarpeeksi lämmin. Argh.

Pitäisi käydä tässä parin päivän sisään ostamassa jotain Suomi-aiheisia tuliaisia sille perheelle, johon tuun majottumaan siellä Kiinassa. Nyt kun vaan ensin kykenisi päättämään, mitä ostaisin. Tällä hetkellä mieleen tulee sellaiset tunnetut suomibrändit kuten Marimekko, mutta sen jälkeen lyökin sitten ihan tyhjää. Jos jollekin tulee mieleen jotain ideoita, saa vinkata! Enää neljä päivää lähtöön. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

22 Responses

 1. haha, jos siel on lapsia siin perhees niin ne angry birds karkit vois passata? 😀 kaipa ne sen pelin siellä tietää 😀 tai sit jotain suomalaisii puisii ruokaiuvermeitä, vein sinne englantiin semmoset puiset salaatti/pasta/mitävaan pihdit jois luki finland ja ne tykkäs hirveesti :>
  plus mistä sää ton obun hankit ja mitä se makso : D

  1. Joo ehkäpä. 😀 Tosin lapsii on varmaan korkeintaan yksi, koska Kiinassa on näitä syntyvyyden rajoituksia. Mut kiitti vinkeistä! 🙂 Ostin sen Koneboxista 179€.

  1. Kiitos! Toi Kiinan-matka on opintomatka, joka kuuluu yhteen yhteiskuntaopin kurssiin ja kestää noin viikon. 🙂 Eli ei mikään kauhean pitkä reissu.

 2. IHANA takki, oijoi pakko saada! Katselin samantyyppistä Zaralla viime talvena enkä tyhmyyttäni ostanu, mut nyt saatan kyl hankkia ton 😉 no joo, siihen arvosteluun 😀 ensinnäkin, ihan mielettömän suloinen ja omaperäinen banneri, tykkään tosi paljon! Ulkoasu on muutenkin tosi kiva ja simppeli, varsinkin noi "seuraa"-linkit on tosi hienoja. Tykkään sun kirjoitustyylistä, sitä on kiva lukea 🙂 lisäksi oot ihan mielettömän nätti! Ainut miinus tulee kursorista, joka ei ainakaan mulla ihan toimi ja linkkien painaminen on pientä hakuammuntaa. Muuten tosi kiva blogi!

  1. Hehe mäki rakastan tätä, erityisesti tota mallia sekä muhkeeta huppua. 😀 Kiitos arvostelusta! ♥

  1. :———D Vois! Ne oli viime vuonna vieny mukanaan lakua ja ne kiinalaiset oli kuulema kattonu vähän sillee "mitä ihmeen mustia klönttejä noi oikeen tuputtaa meille". 😀

 3. aalto – maljakko ! 😀 ja tämä idea tuli mun ruotsinkirjasta…. mut joo voisit just viedä jotain salmiakkia tms niin ne kyllä järkyttyis pahan kerran 8) reilua.

  1. Joo aaltomalja tai marimalja on vaihtoehtoina, punaiset sellaiset. 😀 Ja joo salmiakki on yks kanssa, tai sit jos en haluu olla ilkee niin voishan sitä viedä jotain Fazerin suklaata yms.. 🙂

 4. Kossua vaan reteesti isket litran pöytään ja toteet että näin meillä! 😀

  1. Voiski. :—–D Harmi vaan etten ihan saa väkeviä kaupasta ulos eikä oo aikaa ruveta trokaamaan Virosta, dammit!

 5. Uii, tää blogi on niin kiva! Ihanaa kun kirjottelet pitkiäkin juttuja<3 Mulla on TOSI samanlainen takki Onlylta, ja on kyl kiva 🙂 Ainoa ero on pienempi huppu.

  1. Oi kiitos♥ Joo sitä tekstiä vaan on tullakseen… 😀 Hehe toi huppu on melkein paras juttu tossa koko takissa, se on niin muhkean iso♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *