Keskellä melkein-ei-mitään

Täällä ollaan, keskellä melkein-ei-mitään. 🙂 Takana ennätysnopea(!!) ajomatka, joka meinas aiheuttaa matkapahoinvointia siinä loppumetreillä, koska pomppunen ja mutkanen tie ja iskän tottunut kaasujalka = rankempi meno kuin vuoristoradassa.

Tosin yksi asia erilailla kuin viime vuonna: langaton netti mäsänä, ja talosta löytyy vain yksi mokkula. Great. Mut eipä tässä mitään, kasa romaaneja messissä (plus pari oppikirjaa syksyn kirjoituksia ajatellen…) ja vapaus nukkua töiden jälkeen niin paljon kuin huvittaa. Säät ei tosin oo mitään kaikkein ihanimpia, nää mitä tälle tulevalle viikolle on luvattu…. Saa nähä päästäänkö ollenkaan kuvailemaan ulos. :/

Mutta tässä olis pitkästä aikaa vähän asukuvaa. Käytiin vanhan kaverin kanssa pitkästä aikaa vähän kahvilla ja siinä sivussa vähän shoppaamassa. 🙂 Oon pari kuukautta vältellyt kaikin tavoin vaate- ja kenkäkauppoja, jotta ne vähäsetkin kolikot olis pysyny edes hetken siellä lompakossa…Veljen kirjoittama tarina. Eikö ookkin suloinen? ♥Eilen valmistuneelle kaverille mun ja A:n yhteinen lahja: mun tekemä rakusavi kulho, karkkipussi, korvikset ja kirsikankukkakortti. 🙂 


Päättäripäivän asua. Oon pätkä. 🙁 Ja tarpeeks babyface että jos meen hakemaan juotavaa, niin sitä annetaan suoraan pommacia eikä edes kysytä, otanko skumppaa vai limua. Ja pisamat loistaa… Mutta joo, huomenna herätys seitsemältä töihin pellolle. Mut viimetteeks kuva tosta ihan tosi söpöstä paidasta jonka sain just mun kummitädiltä.

Veli oli tosi tahdikas ja sanoi että tää kuvaa mua hyvin. Tänks vaa sillekki. 😀

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

 1. + todella taidokas banneri
  +yksinkertainen ulkoasu josta tykkään
  + isot&hyvän laatuiset kuvat
  + tuo "seuraa"kohta hienosti tehty

  – koko tausta voisi olla vakea,ettei noita mustia raunoja ole tossa
  – oikealla puolella voisi olla vähemmän sälää. Esim. nuo suositut tekstit& tunnisteet pois kokonaan

  em_ppuU

  1. Kiitoos. 🙂 Ottaisin kuvista reunat pois jos vain tietäisin miten. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *