Kesätöissä perunapellollaEilen oli töitä klo 8-15 plus illal yksi ylimääräinen työtunti, tänään oli 7-14. Semirankkaa. Ja jostain kumman syystä oon kumpanakin päivänä töiden jälkeen nukkunu about kahden tunnin päikkärit ja herännyt vasta päivälliselle suoraan ruokapöytään. 😀

Tänään aamulla parin tunnin duunin jälkeen sokerit laski vähän liian alas, tuli paha olo ja meinasin pökrätä. Se meni ohi, mutta niskat meni jostain niin jumiin, että pään kääntäminen vihloo. Ja vasen ranne meni jotenkin (? tiedä en.) kipeeks niin, että en pysty kääntämään sitä kunnolla. Mut ei nyt jaksa antaa niiden vaivata. 🙂

Kuva otettu töihin lähtiessä klo 6:30 aikoihin…

…ja toinen kuva töiden loputtua klo 14:10 aikoihin.


Ihan mielenkiintoiselta vaikuttava kirja. 🙂 Yksi niistä vähän alle kymmenestä kirjasta, jotka raahasin tänne mukaan…

Tässä ei oikein oo päästy koneelle, koska talossa on edelleen vain yksi mokkula. Mutta väänsin tekemisen puutteessa pariin haasteeseen vastaukset, jotka nyt saan tänne tungettua kun viimein opin, miten yhdistetään koneeseen iphonen 3G-yhteys…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. mä oon tykänny ihan hirveesti noista haydenin kirjoista:) ja tota tiikerin lasta lukiessa mulla tuli tosta kansikuvasta aina mieleen sä pienenä! 😀

    1. Haha ei nyt sentään. 😀 Mut mäkin tykkään ton kirjoista tosi paljon, oon muistaakseni tätä ennen lukenu kaks. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *