Uudet verkkosivut auki! – Blogin nimi on jatkossa ”Luova hullu”

helmihytti-sivusto-1

Kukkuu, pitkästä aikaa! Syitä pitkähköön hiljaisuuteen on monia, mutta tässä silmien edessä on yksi:

Olen työstänyt tätä uutta sivua, jonka myötä blogi siirtyi myös kokonaan pois Bloggerista.

Osoitteina toimivat nyt sekä www.helmihytti.fi että www.helmihytti.com. Vanhojen blogipostausten pitäisi toimia edelleen samoilla linkeillä kuin aiemmin.

Tämä uusi kokonaisuus on jatkossa muutenkin enemmän kotisivuhenkeä, kuin ns. ”vain blogi”. Tämän sivuston on tarkoitus palvella paremmin kaikkea sitä, mitä mulla on mielessä tulevaisuuden suhteen.

Muutoksen jälkeenkin blogi jatkaa eloaan vastaavaan tapaan kuin aiemmin: tee-se-itse -postauksia ja muita luovia juttuja, sekä kirjoituksia erityisesti inspiraatiosta ja elämästä.

Ainoastaan blogin nimi muuttuu: jatkossa tämä kulkee nimellä ”Luova hullu”!

Tällaiselle sekasortin luovalle tyypille varsin osuva, eikä muutenkaan mikään liian vakava! Itse tykkään, toivottavasti tekin.

helmihytti-sivusto

Miksi ylipäätänsä halusin muuttaa sivuni tyyliä?

Muutos on ollut työn alla jo pitkään, ja mielessä sitäkin pidempään. Tietynlaiset murrokset vaativat monesti myös konkreettisia muutoksia, tai ainakin ”päivityksiä”. Yliopistosta valmistuminen ja halu rakentaa omaa ammatti-identiteettiä korreloivat suoraan haluun tehdä näistä sivuistakin entistä ammattimaisemmat – samalla kuitenkin tähänastisen Helmihytti-blogin hyvät puolet ja sisältö säilyttäen.

Vielä on jonkin verran siistittävää ja muokattavaa – voin sanoa, että yli 700 blogipostauksen siirtäminen ei ole ihan simppeli juttu. Varsinkaan, kun kaikki ominaisuudet tekstien muotoilutavoista kuvatiedostojen fyysiseen sijaintiin ovat vaihdelleet vuosien varrella.

Ja blogivuosiahan on kertynyt jo aika iso määrä: jonkin aikaa sitten tuli täyteen 9 vuotta blogin kirjoittamista. Siinä on historiaa kerrakseen.

Kaikenlaista mulla on jatkoa varten mielessä, ja myös teknistä siistimistä on vielä jäljellä. Älkää ihmetelkö, jos vanhoissa kirjoituksissa ei ihan kaikki kuvat vielä näy, tai jos tekstit joissain kohdissa vähän pomppii.

Isoin osuus on kuitenkin jo takana, kun tämä on nyt ylipäätänsä julkaisukuntovaiheessa!

Tammikuu meni ohi vilahtaen, mutta ehdimpä edes helmikuuhun.

//

Jos jokin tällä uudella sivustolla ei toimi toivotulla tavalla, tai haluat ehdottaa jotakin parannusta, niin kuulisin siitä tosi mielelläni!

Ihan kaikki viimeisimpien viikkojen aikana laitetut uudet blogikommentit eivät valitettavasti enää siirtyneet vanhojen postausten mukana. Tämä tiedoksi, jos joku ihmettelee, mihin oma viestinsä on kadonnut.

//

Kuvat © ANNAIDAM VISUALS + vähän omia muokkauksiani päällä.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *