Kreikkalaisjumalatar-tyylinen asukokonaisuus – Helmimekossa

juhlakampaus-lettikampaus

Tää helmikuinen ajankohta on jotenkin tosi perinteinen juhlamekko- ja kampauskuville. Ainakin mulla tähän tuntuu sattumalta osuvan aina jotain, viime vuonna oli vähän yksinkertaisempaa juhlapukeutumista mutta sitäkin coolimpaa kampausta, sitä edellisenä sen sijaan killan vuosijuhlaa yhdenlaisessa että RUK-juhlaa toisenlaisessa tällingissä.

Kirjoitin viime postauksessa tän asun syystä, mutta halusin omistaa oman postauksensa itse asullekin. Kun sen verran harvoin saa tälläytyä tälleen, saatika että joku ottaisi kuvia edes tälleen nopeasti eteisessä… Hauska nähdä välillä ominkin silmin, että kyllä jostain sieltä sen homssuisen villapaitaspurgun alta voi vielä löytää niin prinsessan kuin linssiluden, kunhan olosuhteet on sopivat ja vähän jaksaa raaputtaa pintaa.

juhlakampaus-lettikampaus
juhlakampaus-lettikampaus
juhlakampaus-lettikampaus
juhlakampaus-lettikampaus
juhlakampaus-lettikampaus
juhlakampaus-lettikampaus
juhlakampaus-lettikampaus
juhlakampaus-lettikampaus

Harmi ettei nää helmikuun paukkupakkaset ihan suosi ulkokuvaamista, eikä näitäkään kuvia otettu yhtä tyylikkäissä puitteissa kuin minkä arvoista olis ollut. Mutta kelpaa mun ylikriittiselle mielelle nyt jotenkin, kun photoshoppailin piiloon eteisnurkan selkeimmät oven karmit ja kahvat ja matolle unohtuneet talvibootsit. :—D Eipä toi varmaan kenenkään muun mielestä ollut tarpeellista kuin mun, mutta minkäs teet. Ne häiritsi.

Tästä kokonaisuudesta menee kaikki kiitokset mun kaverille Tiinalle, joka taituroi sekä mun kampauksen että meikin, ja lainasi vielä ihanaa mekkoaankin! Hitto vie, että se onkin ihana mekko, kreikkalaistyylinen laskeutuva helma ja helmikoristeinen kaulus. Kelpais omaankin kaappiin… Kokeiltiin eka toista mekkoa, jonka sininen sävy sopi sinänsä paremmin, mutta toi helmimekko vei kyllä voiton. Ja onneksi oli näinkin tyylikäs tällinki, ei oltu yhtään yli- tai alipukeutuneita!

Ainoa mihin en ollut varautunut oli, että helmassa oli hiukan liikaa pituutta. Onneksi se ei liikoja haitannut, vaikka näissä nopeasti eteisessä nopeasti ilman korkkareita kuvatuissa otoksissa näyttääkin aika hassulta. 😀

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

16 Responses

  1. Ihana mekko, ja sopii sulle superhyvin ♥ Sun hiukset on kans mielettömän upeet niin tossa ku missä tahansa muussakin kampauksessa.

    1. Kiitos paljon Linda! 🙂 Tää oli tähän mennessä nähtyihin kampauksiin verrattuna erityisen upea luomus, koska oli tekijänsä ensimmäinen tän tyylinen kampaus! ♥

  2. Helmi helmimekossa helmikuussa niin helmenä! Sori, en voinut vastustaa kiusausta, kaunis oot! 😘

    1. Hahaa luit mun ajatukset, vastustin sentään kiusausta laittaa koko tota rimpsua otsikkoon. :—D Kiitos ihana! ♥

  3. Vau mikä tyyli, oot kyllä kaunis! 🙂 Nyt harmittaa oma vuoden takainen vuosijuhlatyyli, vaikkei se nyt huonokaan ollut. 😀 Pakko päästä toistekin jotta voi tehdä ne paremmat ratkaisut 😉

    1. Kiitos Helli! Voi ei, ei mullakaan aina oo näin hyviä taustavoimia apuna. 😀 Viime keväänä olin yhdillä vujuilla edustamassa ja hiukset oli tyyliin vaan ponnarilla ja mekko toisintoa ja epämukava (nätti kyllä, mutta sama kuin silloin RUK-juhlassa, ja se paljettiyläosa on tosi pisteliäs :D), joten siihen verrattuna tää oli ihan hemmottelua! 😉 Olis kyllä ihanaa, jos olis itellä tällainen ihana, oikeasti hyvä ja mukava mekko – en taida omistaa ainuttakaan täyspitkää ostettua juhlamekkoa. 😮

  4. Todella kaunis kokonaisuus ♥ Tuo mekko sopii sulle hurjan hyvin ja tuo kampaus on niin upea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *