Vintagefiiliksissä – Upeat vintage-löydöt torilta ja netistä

vintage-tampere

Viikonloppuna täällä Tampereella oli vuosittain järjestettävä Vintage-Vapriikki -tapahtuma, jossa ennätettiin tänä vuonna piipahtamaan. Tän museo Vapriikin tiloissa pidettävän tapahtuman parasta antia on mielenkiintoinen vanhanajanhenkeä huokuva vintagetori, jonne on vapaa pääsy ja josta vintage-aarteita metsästävät voivat tehdä vaikka minkälaisia löytöjä.

Painopiste vaikutti olevan tällä kertaa lähinnä naisten vaatteissa, joita oli kyllä hauska hypistellä ja katsella, vaikkei oma tyyli niistä koostuisikaan. Jotkut osaavat kantaa vintagetyyliä uskottavasti yhdistellen, mä näyttäisin niissä kuteissa lähinnä naamiaisista karanneelta mamsellilta.

Mutta ei sieltä lopulta ihan tyhjin käsin lähdetty, kun pienen tinkimisen jälkeen päätin ostaa vanhan nahkalaukun. Sen pinnasta näkyy jo ajan patinaa, mutta tyyli on ajaton ja jämäkkyytensä perusteella voisi kestää vielä eliniän jos toisenkin.

Jotenkin jäi harmittamaan, etten ostanut myös niitä yhtiä hauskoja silmälaseja joiden kanssa tuli niin kiva snapchat-selfie, mutta ei mun järki antanut periksi maksaa yli kahta kymppiä linssittömistä laseista, joita en tarvitse enkä välttämättä lopulta edes kehtaisi julkisesti käyttää. 😀

vintage-tampere
vintage-tampere
vintage-tampere
vintage-tampere
vintage-tampere
vintage-tampere
vintage-tampere

Se lauantain vintagefiilistely sai jatkoa, kun ajeltiin katsomaan paria tori.fistä bongaamaani vanhaa tuolia, jotka sitten jatkoivat matkaansa meidän mukana kotiin. Vitsit että pursuan tyytyväisyyttä, viimeinkin saadaan keittiöön ja keittiön pöytään sopivat tuolit!

Kannatti jaksaa vahdata sitä toria, vaikka vähän toivottomalta tuntui – wieniläistuoleja ei oo ihan yhtä paljon tyrkyllä, kuin vaikkapa niitä pinnatuoleja, joita vajaa vuosi sitten metsästin.

Näissä tuoleissa on aika paljon tekemistä ja tuunaamista.

Pinnat on kuluneet ja löytyy vähän halkeamaa sieltä ja keikkumista täältä. Mutta jaksan luottaa siihen, että kyllä niistä vielä hyvät tulee.

Raahaan nää keskiviikkona sinne huonekalujen entisöintikurssille josta aiemmin mainitsin, toivon että sieltä saa apua noiden korjailuun ja iän arviointiin. Ja taitaa ne tärkeysjärjestyksessään muutenkin syrjäyttää mun meneillään olevan projektin ihan mennen tullen. Kirjoittelen tästä aiheesta lisää sitten kun homma edistyy! ♥

wienilaistuolit

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *