2 hauskaa ja helppoa Halloween DIY-ideaa: Silmäkukat ja aivopurkki

halloween-sisustus-diy

Mulla on suunnitelmissa pitää piiitkästä aikaa juhlat, ja ajankohdan sopivasti täsmätessä päätettiin ottaa teemaksi Halloween. Aloitin kerrankin juhlavalmistelut ajoissa. Ja koska en millään haluaisi ostaa valmista ”krääsää” ja koristetta, on tämmösiä teemaan sopivia koristeita askarrellessa tullut vietettyä viime viikkoina tunti jos toinenkin.

Valtaosin pysyn noiden koristelujen osalta aika perinteisissä jutuissa, mutta tähän mennessä on päässyt pari uuttakin ideaa kokeiluun. Aattelin kirjoittaa tänne niistä joistain, eli aiheesta on luvassa lisää tässä lähiviikkoina. Ensimmäisenä vuorossa olivat tällaiset silmämunakukat!

halloween-sisustus-diy
halloween-sisustus-diy
halloween-sisustus-diy


Silmämunakukkien tekoon tarvittiin pingispalloja, tusseja, tekokukkia, sakset ja mahdollisesti liimaa.

Ensin piirtelin pingispalloista silmämunia, sitten väritin myös tekokukat tusseilla uusiin kuoseihin. Leikkasin pois noiden kukkien keskellä olleet muoviset hedet”, jonka jälkeen pallot pysyivätkin jo helposti paikoillaan siellä terälehtien syleilyssä. Jos eivät pysy, kiinnityksessä voi käyttää apuna liimaa.

halloween-sisustus-diy
halloween-sisustus-diy
halloween-sisustus-diy
halloween-sisustus-diy

Tommoseen hyytävään aivopurkkiin tarvittiin tekoaivot (tuollaiset löytyi Tigerista), lasipurkki, ja esimerkiksi vesiväreillä kellertäväksi värjättyä vettä. Jos aivot sattuvat olemaan kelluvaa sorttia (kuten nuo), saatat tarvita jonkun läpinäkyvän, kanteen osuvan upotustuen. Mulla sellaisen virkaa toimittaa limupullon yläosasta leikattu muovipala.

Mun mielestä nää onnistu aika hyvin! Melkein sopisivat normisisustukseenkin, haha. 😀 Mitä te pidätte? Ajattelin soveltaa näitä pingispallo-silmämunia myös johonkin muuhun, ehkäpä ovikranssiin.


Lisää Halloween-aiheisia kirjoituksia: 

4 parasta DIY Halloween-koristetta ja tuparit kauhukodissa

8 parasta Halloween-herkkua

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

  1. Mie en juuri kausikoristeista perusta, mutta nuo kukat on ihan huippu idis ja toteutus.

    1. Kiitos! Emmäkään muuten kuin juhlakoristeina, ja ilman semmosta konkreettista syytä olis nääkin todennäköisesti jäänyt tekemättä. 🙂

  2. Tosi kiva idea! Pitää miettiä josko jotain tälläistä tulisi meidänkin halloween juhliin 🙂

    1. Kiitti! :> Varmasti sopis, eikä ainakaan tuu joka juhlassa vastaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *