Tunnelmallinen lukulamppu

Kun mä viime kuussa kirjoitin meidän nikkaroimasta sängynpäädystä, kyselin siinä samalla vinkkejä, millainen lukulamppu tuohon sen kaveriksi sopisi. Joku ihana mainitsi kommenteissa roikkalampun (kiitos siitä!), ja niin kävi, että se idea sitten toteutettiinkin!

Ei sentään lähdetty rakentamaan koko lamppua itse, mutta kikkailtiin kuitenkin vähän ripustustyylin kanssa. Tuollaisen puisen hyllynkannattimen käsittelemätön pinta oli helppo oli helppo petsata saman sävyiseksi, kuin mitä se sängynpääty siinä alla. Tää lukulamppusysteemi oli kokonaisuudessaan muutenkin sopivan edullinen budjettiratkaisu: hyllynkannatin kustansi vajaan vitosen ja lamppu kympin, petsiä ja pensseliä tästä taloudesta löytyi jo valmiiksi.

diy-roikkalamppu-sisustus
diy-roikkalamppu-sisustus
diy-roikkalamppu-sisustus
diy-roikkalamppu-sisustus
diy-roikkalamppu-sisustus

Sopivan yksinkertainen ulkomuoto, sopii ympäristöönsä ja helppo toteuttaa. Täällä tykätään!

Jos jollain on muuten vielä hyviä lamppuideoita, niin mulla on pää ihan tyhjä sen suhteen, millainen olisi sopiva lamppu saman huoneen ikkunaseinällä seisovalle meikkipöydälle. Pikkuhiljaa alkaa toi luonnonvalokin loppua! :s

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 Responses

  1. Ihan superhieno lamppu 😍 Asutteko opiskelijakämpässä? Mietin sitä kun innoistais tehdä samanlainen mutta seiniin ei saa kiinnittää mitään :s

    1. Kiitos! 🙂 Tää nykyinen on yksityiseltä vuokrattu, mutta myös mun edellisessä opiskelijakämppässä oli luvallista tehdä tarpeen vaatimissa määrin (=kohtuudella) reikiä seinään. Se oli Opintantereen kautta vuokrattu. Kun muutin sinne niin sieltä sai työmiehen paklaamaan olkkarista edellisen asukkaan reiät ja maalaamaan seinät. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *