Kesätuulia

Ulos astuessa tuuli on lämmin eikä kesäsateessa haittaisi seistä, jos ei sattuisi olemaan kamera kaulassa. Missä välissä tänne tuli näin lämmin? No joo, onhan näitä viileitä päiviä nyt iskenyt niskaan, mutta silti tuntuu niin kesältä.

Miten näin äkkiä onkin kesäkuu. Valencia jäi taakse ja Helsinki-Vantaalta paahdettiin keskellä yötä suoraan Tampereelle, että ehdin nukkua muutaman tunnin ennen ensimmäistä työpäivää. Työpaikka on just siellä minne toivoinkin pääseväni, ja so far so good. Mutta niin mahtavaa kuin tää töiden alkaminen onkaan, ekojen duunipäivien jälkeen olin niin poikki, ettei jaksanut yhtään mitään muuta. Joka yö näki ihan outoja ja sekavia unia kun päässä pyöri niin paljon kaikkea, joka aamu oli kummalla tavalla sekä väsynyt että pirteä. Joka päivä on uutta mutta silti niin rutiininomaista (ja sekin on uutta), ja joka ilta mä oon kaatunut sänkyyn nukkumaan päiväunet, kun oon vaan niin väsynyt.

Tätä läppäriä oon näinä päivinä jaksanut avata vain pakollisia laskuja maksaakseni, mutta kyllä tää tästä kun arki lähtee kunnolla vauhtiin! Viime viikonloppu oli tosi odotettu, vaikka siihenkin mahtui veljen ylppärijuhlaa ja muita hommia: mun pitäisi vielä taputella loppuun kevään kahden viimeisen kurssin ”päiväkirjat”, niin sitten voisi saada kesän jälkeen noi kandin paperit ihan virallisestikin kouraan.

Tästä vajaan parin viikon hiljaisuudesta huolimatta mulle kuuluu hyvää. Loma teki hyvää ja nyt totutellaan taas arkeen, säännöllisiin työaikoihin ja sen sellaiseen outoon. En meinaa malttaa odottaa, että pääsisi toteuttamaan kaikkea sitä mitä mielessä on pyörinyt. Tšekki-reissupostaukset odottavat kirjoittamista ja Valenciaankin liittyen ajattelin jakaa ainakin yhden postauksen ja to-do listalla on niin kotiin kuin vaatteisiin liittyviä ideoita vaikka millä mitalla. Tamperetta ja kahviloitakin olisi ihana koluta läpi ja kirjoittaa kaikesta kivasta mitä löytää, mutta ensin pitää löytää ajankäytöllinen tasapaino töiden, väsymyksen ja kaiken muun välille.

Jos teillä on muuten jotain postaustoiveita tai muuta, niin otan ideoita vastaan! Ja jos lähiaikoina näkyy outouksia täällä blogissa, se johtunee siitä että teen tähän ulkoasuun jotain muutoksia. Vähän freesimpiä tuulia tännekin!

Aurinkoista viikkoa kaikille! 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

  1. Ihanaa kun uusi postaus, tykkään paljon! Olisi kiva jos jossain vaiheessa jaksaisit tehdä taas jonkinlaisia diy/ompelupostauksia vaatteista. 🙂

    1. Kiitos! :> Tekisin mielellään! Ideoitakin ois, pitäis vaan ensin saada toi mun ompelukone kuntoon, se on ollu nyt jo puoli vuotta rikki. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *