Mustavalkoinen vappu

Tää oli mun kolmas vappu Tampereella opiskelijameiningeissä, mutta samalla eka vappu, joka saatiin Roopen kanssa viettää kummatkin haalarivetimissä. Jos ens kerraks sais vielä vaihdettua lahkeet, niin oltais ihan jing-jang-pari. 😀

Sää oli upein vuosiin, ja kadut ja puistot täynnä ihmisiä. Tampere oikein kukoistaa vappuna. Katseltiin teekkarien fuksikulkuetta, pyörittiin torilla ja istuttiin piknikillä syömässä jäätelöä ja jäisiä vadelmia. Hukkasin mun tupsulakin johonkin vaatekasaan muutossa, mikä oli aika sääli, kun kerrankin olisi tarjennut olla ilman pipoa ja korvat paljaana. Ei tehty mitään ihmeellistä, oltiin vaan eikä edes tajuttu korkata skumppaa, vaikka jääkaapissa oliskin ollut pari shamppanjaa, jotka vaan odottaa jotain sopivan juhlavaa tilaisuutta.

Nautittiin auringosta ja erityisesti siitä fiiliksestä, ettei oo enää kiire eikä stressiä. Tänään oon vaan ollut, kattonut maratonina frendejä, käynyt kirppiksellä, syönyt kiinalaisessa, nukkunut päikkärit, kantanut ulkokalusteet parvekkeelle… Tuntuu niin levolliselta.

Mulla on tää kuukausi lomaa ennen kesätöiden alkamista. Tänään pitäisi vielä pakkailla ja siksi tää postaus jää nyt aika lyhyeen: huomenna on lähtö Tšekkeihin ja paluu sieltä joskus viikon päästä. Oon ajastanut muutamia postauksia, mutta muutoin ette kuule musta kuin vasta ensi viikon lopussa (paitsi instassa ja snapissa, jos on nettiä). Toivottavasti sielläkin hellis aurinkoiset säät, toissavuoden Wien-excursiolla oli vähän nihkeetä kiertää kaupunkia ja kohteita sateessa… Palaillaan!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Toivottavasti mäkin oon tuolla ensvuonna ♥___♥ näyttää niin kivalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *