Arki- ja juhla-asujen välinen harmaa alue

Takki – Marc Cain / Housut – Zara / Toppi – Carlings / Kengät – Dinsko / Korvikset – Moumou design / Käsilaukku – Pieces

Ne vaatekaapin siisteimmät, sivuvetoketjulliset housut, ja lyhyempi toppi, jota ei tule käytettyä usein juuri sen pituutensa vuoksi. Äidiltä lainattu ihana kallis pikkutakki, kerrankin jotkut muut kuin ne ainaiset nappikorvikset. Jalassa korot ekaa kertaa sitten joulukuun ja hiukset hirveellä vaivalla väännetyllä poninhännällä. Perus gaala-asu? Ehkä sen olisi kruunannut vähän näyttävämpi kampaus tai hienostuneempi käsilaukku, mutta hiustenlaittoon oli liian vähän aikaa ja olalle otin sen ainoan laukun mikä oli mukana – ja jonka sisään mahtui kamera.

Se mikä toiselle on normaali arki- tai työasu, voi toiselle tuntua spesiaalitilanteisiin sopivalta tyyliltä.

Sitä ristiriitaa mä pyörittelin päässäni, kun puin päälleni tän asun, joka tuntui panostukselta verrattuna viime aikojen kotilöhöasuun, jossa oon hengaillut sohvalla läppärisylissä cädäten. Tai vaatteista viis, mulle jo hiuksien laittaminen jollekin muulle kuin letillä kielii jo jostain erityisestä…

Mä pyörähdin tässä asussa siellä puolivuosittain järjestettävässä bloggaajien Inspiration Blog Awards -gaalassa pari kolme viikkoa sitten. Se sattui olemaan just ennen raskasta deadline-viikkoa, eikä mulla ollut yhtään ”hamefiilis”, hyvä jos edes juhlafiilis. Heitin lopulta niskaan vaan jotkut kaapista löytyneet mukavat, mutta normirytkyihin verrattuna juhlavalta tuntuvat vaatteet. Tätä asua ei ollut tarkoitus edes kuvata, mutta katsoin aikataulun väärin ja oltiin liian aikaisin liikkeellä, joten mikäpä siinä… Sattui velikin olemaan sopivasti mukana kuskina & kuvaajana. Pidän tästä asusta oikeestaan aika paljon, ja jos olis varaa hommata enemmänkin tommosia vaatteita, niin käyttäisin näitä mielelläni paljon useamminkin, ilman että pelkäisin niiden sotkemista tai puhki istumista.

Miljöö puhuu arkiasun puolesta, mutta jos se olisi juhlavampi, niin ehkä tänkin voisi kuvitella juhla-asuksi. Mutta mihin teillä on tapana vetää arki- ja juhla-asujen raja? Olisiko tällainen asu teidän päällänne ennemmin arkea vai juhlaa?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Upeita kuvia susta! <3 Ja juuri sopiva asu. Ei liian juhlava, mutta arjesta poikkeava 🙂

    1. Kiitos! Mun veli kyllä handlaa ton kuvaamisen hyvin. 🙂 Kiva kuulla että pidit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *