Unikuvia tennarikeleistä

Paita – Only / Kangastakki – Seppälä / Farkut – Selected / Kengät – SoWhat

Pääsiäinen on täällä, ekat kasvit alkavat puskea kukintoja ja katuhiekat kuivuvat mudasta pölyksi… Pikkuhiljaa vois varmaan jo elätellä toiveita, ettei enää iskis uutta takatalvea niskaan. Että kohta uskaltais laittaa talvitakit varastoon ja alkaa kokeilla, miten kevyesti jalat nousevatkaan maasta kevätkengillä.

Mä sain selätettyä sen neljän päivää kestäneen kuumeen ja jäljellä on enää kutittava yskä. Tää viikko on mennyt ensin parannellessa ja sitten lomaillessa. Kotona saatiin viimein käännettyä joitain huonekaluja oikein päin ja edes yksi huone astetta valmiimman näköiseksi. Kotikotona on saatu nauttia äidin keittelemästä bouillabaissesta ja iskän autonpesupalvelusta, ja viikonlopun ohjelmaan on kuulunut lähinnä leffoja ja aurinkoa. Ensi viikoksi onkin sitten taas ihan hirveesti hommaa, kun oon taas onnistunut lykkäämään kaiken epämieluisamman viimetippaan, enemmän ja vähemmän tahalteen…

Tänäkin vuonna kevät hyppää kuvioihin varkain ja huomaamatta, kun ohjelmaa on niin liiaksi, ettei meinaa keretä pysähtyä vetämään välillä henkeä. Mä yritän nyt vaan jaksaa loppuun asti lupaamalla itselleni, että tän jälkeen voin sitten hengähtää. Kunhan saan nää kurssit loppuun ja kandin suoritettua, niin sitten voin keskittyä blogiin, kotiin ja kaikkeen sellaiseen, minkä parissa olisi mukava ja rentouttava puuhailla. Nyt on vähän takki tyhjä, kun itsensä ahdistaa melkein lamaannuspisteeseen asti jo pelkällä ajatuksella kaikesta siitä tekemisen määrästä, joka odottais vaan hoitamista. Ja se jos mikä saa fiiliksen tooosi epäinspiroituneeksi.

Kesäkin on taas iso, vähän pelottava kysymysmerkki. Löytyykö töitä, tai ainakaan oman alan töitä, se on vielä mysteeri. Enkä varmaan oo ainoa tässä samassa tilanteessa. Mutta vaikka kesä jännittää, toukokuuta odotan kuin kuuta nousevaa. Prahaa ja Valenciaa erityisesti. Sinne asti jos nyt eka selviäis.

…muuten. Ennenkuin otatte käyttöön mitään upouusia vaaleita kevätkenkiä, laittakaa niihin suojasuihketta. Kun se on oikeesti tietty just se eka malttamaton käyttökerta, kun ette oo vielä ehtineet laittaa sitä valmiiksi hommaamaanne suihketta, jollon joku sattuu vahingossa astumaan kantapäällään niiden uusien kenkien päälle. True story. Sitten sitä koittaa varovaisesti pestä niitä tahroja pois lavuaarissa, kunnes saa huomata, että joku niiden kenkien sisärakenteesta värjää niihin kärkiin vielä pahemmat (kellertävät) jäljet kuin ennen koko pesuyritystä…. Joo. Saa nähdä, oliko näiden ihanien lenkkarien ainoot sokaisevan valkoiset kuvat tässä, vai onnistunko jotenkin vielä pelastamaan ne. :s

Kuvista kiitos Lilalle!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

3 Responses

  1. Ainaku mä ostan uudet valkoset kengät niin mä hypin tahallaan jokases lammikossa ja tallon niitä 😀 tykkään et ne näyttää semmosilt hiukan käytetyiltä ku vihaan ylikaiken sitä silmiinpistävää kirkkaan valkosta 😀

    1. Haha! 😀 Nää on mun ekat valkoset tennarit ja haluisin että ne säilyis puhtaana niin pitkään kun mahdollista, mutta se on kyllä aika epätoivonen yritys (nimim. laiska kenkien huoltaja). D:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *