Helmeintä

Muistatteko, kun jossain vaiheessa porukoilla oli tapana käyttää sanojen ”siistii” tai ”coolii” synonyymina sanaa ”helmee”. Joskus myös ihan tyyliin ”siis kuin helmi!”. Meidän lukiossa ainakin oli, sitä kuuli vähän joka nurkalla. Ei se mua tietenkään haitannut, vaikka särähtikin korvaan joka kerta siinä määrin, että mulla kääntyi vaistomaisesti pää tarkistamaan, että oliko jollain asiaa. Tai jos joku käytti sanaa sitä mun ollessa samassa porukassa, saatoin heittää takasin että kiitos. 😀 Mutta yks mikä sanassa helmi on, niin mä en itse osaa käyttää sitä tommosessa yhteydessä. Se vaan kuulostaa mun päässä jotenkin väärältä.

Nyt päädyin kumminkin päädyin käyttämään sitä tuossa otsikossa, koska se jotenkin sopii näihin viime viikoilta poimimiini hyviin viboihin. Sopii muutenkin tähän juuri korkattuun helmikuuhun.

❤ Meidän muutto on tässä kuussa ja viikonloppuna oli käynyt lattia-asentaja, niin että nyt siellä on kauniit uudet parketit odottamassa!

❤ Tein viimein itelleni portfolion ja nyt pidän peukut pystyssä että löytyis vielä töitäkin. Tuntuu että oon ihan hippusen verran myöhässä kun ympärillä moni kaveri on jo löytänyt duunipaikan, eikä Tampereella oo työvoimaa kaipaavia arkkitehtitoimistoja mitenkään ihan loputtomiin. Toisaalta oon siitä hyvässä tilanteessa, että vaikka niitä töitä ei heti löytyis, pärjään ihan hyvin nykyiselläänkin. Se on vaan se ammatillinen itsetunto, joka on vielä aika heikko mutta kohoais mukavasti, jos sais omalta alaltaan töitä!

❤ Yks herkullinen minttusuklaajuustokakku parin viikonlopun takaa ja silloisten asukuvailujen jälkeiset kakkukahvit. Oli tarkoitus tehdä ihan vaan pieni kakku, mutta tästä tulikin täyskokoinen ja silti se katosi parissa päivässä! Ja oli eka kerta vuosiin, kun kutsuin ketään kaveria omaan kotiin kylään. Se oli mukavaa.

❤ Meidän yhdyskuntasuunnittelun ryhmän yhteispeli toimii. Se oli asia jota jännitin etukäteen kaikkein eniten, varsinkin kun ryhmät arvottiin. Toisaalta se arpominen oli samalla helpostus, koska ryhmäjäsenten itse etsiminen olisi ollut vielä stressaavampaa… Mutta oli miten oli, tätä kurssia on vielä kuukausi jäljellä, tällä viikolla oli välinäyttö ja onneksi työt sujuvat: kunhan vaan ideoinnin lisäksi saadaan työstettyä jotain konkreettistakin. Tänään oli välinäyttö, ja eilinen venähtikin viimetingassa työskentelyn takia 11 tuntiseksi koulupäiväksi. Ja silti mulla oli hyvä fiilis kokoajan!

❤ Osallistuin täysin extempore meidän tiedekunnan kyykkäkarsintoihin – siis oikeesti, istuin cad-luokassa kaikessa rauhassa tekemässä hommia ja yhtäkkiä löydän itteni kyykkäkentältä karttu kourassa. Pelaaminen oli hauskaa vaikka yleensä oon mukana vaan kuvaamassa, ja niin vaan kävi että Rasvatut karhut -joukkueemme sai meidän killan naisjoukkueen paikan kyykän MM-kisoihin, haha!

❤ Ja jos nyt tähän vielä ryhmäteemalla jatkaa, niin yksi viime syksyinen ryhmätyö onnistui ihan yli odotusten. En haluaisi pitää teitä jännityksessä, mutta saatte odottaa tän kanssa vielä ainakin ensi viikkoon, että yksityiskohdat varmistuvat ensin meillekin.

❤ Matkasuunnitelmat! Tällä hetkellä niitä on useampikin kuin yksi, jokainen eri matkaseuran kera. Euroopassa pysytään ja tietty aika pienen budjetin reissuista kyse, mutta vitsit miten oon innoissani! Kirjoitan tästä lisää myöhemmin, jahka aikatauluihin on saatu vähän varmuutta ja ainakin yksi lyöty ihan majoituksia myöten lukkoon.

❤ Arvaatteko, mikä tossa vikassa kuvassa on siistiä? Siinä seisoo mun ottamia kuvia lehdessä! TEKin toimittamassa Teekkarin työkirjassa joo, mutta hei, ihan oikea lehti kumminkin, sellanen jolla on ihan lukijakuntaakin. Niiin siisti fiilis. Toki sitä näkee ottamiaan kuviaan blogissa ja netissä vähän väliä, mutta oli aika eri juttu nähdä niitä ekaa kertaa niitä lehden sivuille painettuina.

Niin monta mieltä lämmittävää asiaa ja tapahtumaa! Onneks elämä on joskus myös tosi helmee.


Ihanaa helmikuun alkua teillekin!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *