Kaikkea ihanaa

Mulla on ollut tässä tällä viikolla isoja ongelmia mun läppärin ulkoisen kovalevyn kanssa, joka ilmeisesti vetelee ihan viimeisiään. Sain siis taas kantapään kautta muistutuksen siitä, että paranis olla varmuuskopioita useampi kuin vain se yksi, jota kaiken lisäksi kuljettaa aina mukanaan, kun koneen muisti on niin rajallinen… Osan tiedoista oon jo saanut siirrettyä turvaan, mutta joissain tärkeimmissä kansioissa (kuten siinä, jossa on kaikki mun tän kolmannen vuoden koulutyöt, ja siinä, jossa on 1,5 vuoden ajalta kaikki mun tällä Fujilla ottamat kuvat…) on jotain ongelmaa, jonka vuoksi tää homma ei käykään kovin iisisti. Mutta toivotaan parasta.

Tän postauksen otsikon ei kuitenkaan ollut tarkoitus olla ironinen, sillä tuota kovalevy-murheenkryyniä mukaan laskematta tää viikko on sujunut ihan hyvin. Ottaen huomioon koulupäivien pituudet, kovalevyongelmat, parkkisakot (kipastiin yhellä kotimatkalla lumipyryssä nopeesti autolla kaupassa ja unohdettiin parkkikiekkoperkele), pimeyden, lumisateen ja päänsäryn, niin voisi sanoa, että viettelen tätä viikonloppua ihan mukavissa tunnelmissa. Sängystä en vielä viitsinyt nousta, niin kirjoittelen tätä nyt täältä vällyjen välistä.

Kuvailin viime viikolla muutamia mun ostoksista ja joululahjoista, joiden osalta oon lähiaikoina pyöriskellyt jonkinmoisessa vaaleanpunaisessa materialismionnipilvessä. Se fiilis on aika harvassa, kun yrittää vältellä turhia ostoksia eikä edes kaikkeen tarpeelliseksi luokiteltavaan aina raaski sijoittaa rahaa. Nyt näitä onkin sitten kertarysäyksellä vähän kaiken näköistä settiä! En malta oottaa, että päästäis muuttamaan, niin uskaltaisin viimein päästää mun sisällä kuplivan sisustajan taas valloilleen. 🙂

Kummitäti lähetti postitse saaristosta söpön paketin, josta löytyi värikkäät säärystimet ja sormikkaat. Veikkaan että nää on jonkun paikallisen saaristolaisen tekemät, kun hänellä on tapana tukea paikallista & kotimainen käsityötä.

Tän tilasin juuri sopivasti jouluksi, kun bongasin NYX Nordics -verkkokaupasta tarjouksen, jolla sai tehtyä tilauksen ilman toimituskuluja. Olin harkinnut tätä jo jonkin aikaa, ja vertaillut aika vastaavanlaiseen mutta kalliimpaan Anastasia Beverly Hills -contour kittiin, ja uskaltauduin nyt lopulta sitten tilaamaan tän. Mun iho on ollut näinä pakkasviikkoina tosi kyseenalaisessa kunnossa, joten tän contour-paletin ja muiden puuterituotteiden käyttäminen on jäänyt tosi vähälle – puhumattakaan kunnollisen meikkausvalaistuksen puutteesta… Mutta kun tota kevättä kohti edetään, niin pääsee tämänkin käyttöä paremmin harjoittelemaan.

Kuten aiemmin mainitsin, mun vanhemmat ja veljet lomailivat joululomalla Thaimaassa, ja sain heiltä sieltä muutamia söpöjä tuliaisia. Veli oli valinnut mulle tuollaisia kauniita kukkakynttilöitä, joista en kyllä tiiä, että miten ihmeessä niitä oikein raaskii polttaa! Niin suloisia… Niiden alla on isohko huivi, jossa on tosi kauniit värit ja kuviointi. Ai kuinka mäkin haluaisin matkustaa jonnekin kaukomaille ja tuoda sieltä kotiin kaikenlaista pientä eksoottista lisää kodin sisustukseen…

Meillä oli kavereiden kanssa pikkujouluissa sellanen ”secret santa”-joululahjapiiri, ja mun kohdalle osui paketti, josta paljastui muun muassa herkullisilla kuvilla ja jälkkäriohjeilla varustettu kirja. Sen vieressä seisoo saamani suklainen kamera, joka muistuttaa erehdyttävästi mun omaa kameraa about kaikilta nappuloiltaankin. Verrattiin niitä vierekkäin ja yhdennäköisyys oli oikeesti tosi hämmentävä! (Jos joku ei tiiä, niin mun kamera näyttää tältä.)

Kun mulla ei ollut mitään eksaktia lahjatoivetta, Roope keksi hommata uudet käsipyyhkeet, tuoksukynttilän ja Tanssi-mukin, joka sopii hyvin pariksi meidän tähän asti kovin yksinäiselle vaalealle Taika-mukille, jonka herra on kyllä ominut itselleen kahvikupiksi. Tästä itseasiassa puuttuu yksi osa, joka taisi olla kuvanottohetkellä käytössä – nimittäin vara-akku tähän kameraan. Onnistuin hukkaamaan mun vanhan vara-akun joskus vuosi sitten.

Kun oman kodin ”rakentaminen” on vasta aika alkumetreillä, kaikki käytännön lahjat tulevat tosi tarpeeseen, ihan astioista aterimiin ja pyyhkeistä kodinkoneisiin. Kaiken tarpeellisen kerääminen vie aikansa kun laatu yleisesti ottaen maksaa ja opiskelijatulot on mitä on. Eikä tän nykyisen kämpän keittiöön oikein mahdukaan mitään uutta, jonka takia nääkin saavat jäädä vielä paketteihinsa piiloon odottamaan muuttoa. Paitsi nuo lautaset, koska meillä oli niitä ennen vain kaksi Ikean pikkulautasta, ja onnistuttiin hajottamaan toinen tiskatessa. Nyt on sit niin nätit pikkulautaset, ettei tosiaan parane raivotiskata.

Kurkkasin lomaviikoilla pikaisesti alennusmyynneissä shoppailemassa, ja se oli jotenkin kummallisella tavalla virkistävää, varsinkin kun ei pitkään aikaan ollut vaatekaupoilla käynyt. Vaikka suurin osa mun ostoksista on sellaisia vaatekappaleita, joita en näinä kylminä lähikuukausina tule päälleni pistämään, oon näistä jotenkin tosi innoissani. Mun viimeisin ja näistä vaateostoksista ykköseksi noussut löytö jäi nyt tästä pois, kun bongasin sen sattumalta vasta eilen Seppälän -70%-alerekkien ohi kävellessäni. Se vilahti jo snapchatin puolella (heittelin sinne aina välillä randomia settiä nimimerkin helmihytti takana), mutta luonnonvalo loppui, joten tänne se eksynee vasta joskus asukuvien merkeissä.

En malta oottaa kevättä, että ulkona tarkenis villakangastakilla ja lierihatulla, ja ettei kotona ja koulussa olisi enää niin kylmä, ettei olisi pakko sulloutua aina kunnon lämpökerrostoihin. Enkä malta oottaa et päästäis jo muuttaa – mutta se on kyllä varmaan tullut jo aika selväksi. Nyt voisin ehkä nousta tästä sängystä. Mukavaa viikonloppua teillekin!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

  1. Olipas kiva tunnelma näissä kuvissa 🙂 Mulla on ikävä kesää ja mun kesän hapsulaukkuja <3 Ne ei vaan oikein… toimi näin talvella toppatakkini kaverina :'D

    1. Kiitos! 🙂 Oijoi, niin mullakin! En oo vielä kertaakaan päässyt kunnolla käyttämään tuota laukkua, kun se on hiukan liian pieni koululaukuksi eikä tosiaan oikein oo omiaan näillä talvisäille. D': Kevättä hartaasti odotellessa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *