Talviunille lehtien alle

Collegepaita & reppu – 2hand / Farkut – Carlings / Pipo – DefShop (*saatu) / Takki – Sheinside / Kaulaliina – Seppälä / Kengät – Dinsko

Näiden kuvien ottamisesta onkin jo kerennyt vierähtämään tovi. Tähän mennessä lähes kaikki lehtipuut ovat jo kaljuuntuneet, eikä maassakaan oikein tarkene istua – ei ainakaan ilman kunnon kerrospukeutumista. Toki nää viime päivien föhn-tuulen lämmittämät päivät ovat olleet kyllä luksusta näin loppusyksyisiin normeihin, aurinkoisista säistä puhumattakaan. Kaikki ne harmaat päivät, joita jo on ollut ja joita lienee edessä vielä lukematon määrä lisää: on kuin ne tuntuisivat kropassa fyysisesti. Kun harmaana aamuna herää eikä ikkunoista nää mitään kun pilvet ovat niin alhaalla, koko maailma tuntuu peittyneen semmosen univerhon alle…. Oonkohan ainoo, jota tuppaa pelkkä nukkumisesta puhuminenkin alkaa nukuttamaan?

Tää asukokonaisuus on mun tän syksyn ehdoton lemppari. Voisin vetäistä nuo päälleni vaikka joka päivä, mutta yritän vähän hillitä itteäni, että kulkisin näissä tamineissa julkisesti korkeintaan kerran viikossa. Se on rentoudessaan vaan niin mua! Tuo nahkareppu sai ennen käyttöönottoa käyvästä suutarilla ja tuosta collegepaidasta pitäisi korjata resorista purkautumaan lähtenyt sauma, mutta muutoin noi ovat mun parhaita kirpparilöytöjä tähän mennessä ikinä. Muutoin kaikki kirppistelyt ovatkin jääneet tältä syksyltä ihan olemattomiin (siinä missä ompelutkin, tosin siitä syytän koulukiireitä), ja nään sen yhtenä ihanana syynä  odottaa sitä, että pääsis jossain vaiheessa muuttamaan tonne keskustan nurkille, lähemmäksi kirppiksiä ja muita putiikkeja. Muutoin tässä syysväsymyksessä tulee kuljettua taas lähinnä vaan tätä yhtä ja samaa kolmiota, eli kodin, koulun ja kaupan väliä…

Mutta oon tosi iloinen, että ton asun ja syksyn lehdet sai ikuistettua ja liitettyä tähän lukuvuoden alkupuolikkaaseen näin kauniin värikkäin kuvin. Niistä menee iso kiitos Tiinalle! 


ps. Mulla soi päässä Pimeä onni -biisi, ja se jotenkin sopii musta noihin kuviin, vaikka ne biisin verrattuna aika pirteitä ovatkin!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

  1. Ihania kuvia kertakaikkiaan. Sun hiukset vaan hehkuu kipaa lehtien kanssa. Kaunista <3

  2. Siis wau, en voi kun ihastella sun kuvia kerta toisensa jälkeen! Osaispa itekkin yhtä hyvin (ja oispa oikeenlainen kalusto siihen). Aivan upeita! *_*

    1. Kiitos paljon Linnea! ❤ Nää oli kyllä hauskat kuvaukset, oli hyvä ja kärsivällinen kuvaaja! :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *