Kun meikkini loppuivat

Mikä siinä on, että yleensä kun joku sun päivittäisessä käytössä oleva meikki alkaa osoittaa loppumisen merkkejä, niin alkaa tehdä myös sun muut meikit? Ja sit yhtäkkiä huomaat olevasi tilanteessa, jossa koko meikkipussin sisältö vaatisi uudistamista! Eikä monien uusien kosmetiikkatuotteiden samanaikainen ostaminen oo mitään halpaa puuhaa, varsinkaan jos haluaisi oikeasti omalle iholleen sopivat ja muutoinkin miellyttävät tuotteet.

Mulla on ollut abiristeilyltä (kevät 2013) asti käytössä Diorin BB-voide. Se maksoi paljon, mutta käyttöikänsä ja laatunsa puolesta oli myös koko hintansa väärti. Ripsarit mulla ovat vähän vaihdelleet, viime kesästä eteenpäin oon käyttänyt L’Oréal Parisin So Couture -ripsareita. Puutereissa oon välillä sekoillut ostamalla vahingossa väärää sävyä, mutta viime talvena ostamaani Lumenen puuteriin olin oikeastaan aika tyytyväinen – ainut vaan, että se loppui ihan pahuksen nopeasti! Aurinkopuuterina mulla on ollut joku äidiltä saatu liian tumma sävy, samoin kuin tuo peitevärinä käyttämäni pan stick, ja kulmiin oon lisännyt väriä hiukan yhdellä ihanalla mattaruskealla luomivärillä, joka on kyllä ollut ihan murusina ainakin viimeiset pari vuotta. En edes omistanut erikseen mitään päivävoidetta, vaan käytin meikin alla Lumenen yövoidetta.

Ensin loppui puuteri, sitten bb-voiteen pumppu alkoi puhaltaa pelkkää ilmaa. Vaihdoin vara-bb-voiteeseen, jonka sävy oli väärä ja josta mun iho ei tykännyt yhtään, ja samalla käytin yhden vanhan jämäpuuterinkin loppuun. ja lopulta ripsarikin alkoi osoittaa kuivumisen merkkejä. Mietin, miten paljon pystyisin sijoittamaan kosmetiikkaan ja erityisesti meikkivoiteeseen: pitäisikö pysyä vanhassa vai yrittää jotain muuta. Että toimisiko vaikkapa mineraalimeikkivoide mulla, vai olisiko se liian iso sijoitus jos on riski ettei se sopisikaan…

Siinä kohti mulla oli sopivasti pieni rahastressikin päällä, ja kahlasin läpi ihan hirveän määrän erilaisia tuotearvosteluja sun muita… Sitten satuin yllättäen saamaan sähköpostiviestin, joka muutti mun suunnitelmat.

Kun mä viime kesän alussa värjäilin vähän hiuksia (muistatte ehkä tän postauksen) ja päätin siinä lomassa liittää sen postaukseen yhteen käynnissä olleeseen yhteistyökampanjaan, siinä osallistui samalla arvontaan, jonka pääpalkintona oli L’Oréal Parisin iso tuotepaketti sekä ”muodonmuutos”, johon sisältyi kampaaja sekä meikkitaiteilijan (Suvi Tiilikainen) tekemä meikki.

Ja pahus vie, mä voitin sen pääpalkinnon!

Sain itse heittää ehdotuksia, millaisia tuotteita kaipailin, ja kävin etukäteen jossain Sokoksella vähän testailemassa, mitkä sävyt mulle sopisivat. Ajattelin, että kun kerran nyt on mahdollisuus, niin voisin opetella meikkaamaan vähän monipuolisemmin, ja nyt mulla on päivittäisessä käytössä vähän muutakin kuin vain meikkivoide, puuteri ja ripsari.

En oo koskaan ollut järin kiinnostunut meikeistä, mutta nyt tunnen itteni ihan kosmetiikkaharakaksi. 😀 Meikkaaminen osaa olla oikeastaan ihan hauskaa, kun vaan on sopivat tuotteet ja välineet! Mun kokoelma on kaukana täydellisestä, mutta tästä se lähtee, siis näiden omiin kaavoihin kangistuneiden tottumusten kilpailuttaminen.

Näiden kuvassa näkyvien tuotteiden lisäksi pakettiin kuului muutamia äidilleni synttärilahjaksi valitsemiani tuotteita sekä joitain hiustenhoitotuotteita.

Hah hyvä kun ennen-kuvassa valaistuskin on ihan kamala siinä missä jälkeen-kuva on kuvattua luonnonvaloa kohti, lisää kontrastia… 😀

Muodonmuutosleikissä ei tehty mitään suuria muutoksia, sillä mä en kaivannut hiusten leikkuutta tai värjäystä. Toisin sanoen vain suoristettiin pituudet ja tasoitettiin latvat, kuten näissä kuvissa olikin jo tehty.

Sen sijaan tommonen meikattavana istuminen oli ihan uusi kokemus! Suvi päätyi tekemään mulle tosi ”luonnollisen muodikkaan” meikin, josta osasin itekin arvata, että se saattais pukea mua parhaiten. Tosin olin vähän hämmentynyt kun sain kommenttia, että mun kasvot on semmoset ”mallinkasvot, joille voisi tehdä minkälaisen meikin tahansa”… En kyllä ite olisi ikinä tullut ajatelleeksi, kun ite nään vaan ne epäsymmetriset kohdat ja meikkaankin lähes aina samalla tavalla. Oman naamansa kun taitaa nähdä itse aika eritavalla kuin miten muut sen näkevät.

Mutta niiin hauskaa, että elämä yllättää joskus tälleen! 😀

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

 1. Mä oon aina haaveillut, että pääsisin jonkun meikattavaksi 😀 En varmaan olisi meikkiin kyllä tyytyväinen kun itsekin osaan hyvin meikata, mutta sun stylisti kyllä näyttää osaavan asiansa mainiosti! Meikki sopii sulle todella hyvin ja oot kaunis 🙂 Vitsi mikä onnenpotku sattui sulle juuri sopivaan saumaan!
  ☞Life à la Annika

  1. Mä en oo koskaan osannut haaveilla moisesta, mutta oli kyllä mielenkiintoista! Toki näky oli aika eri kuin mihin olisi itse päätynyt, mutta pysyttiin niin luonnollisissa rajoissa, että tykkäsin onneksi itekin lopputuloksesta. 😀 Plus että sain pari hyvää vinkkiä joita käyttää ihan arkenakin meikatessa! Kiitos paljon! ♥ Oon samaa mieltä, ei olis paljon parempaan saumaan voinut kyllä osua! 😀

 2. Tosi hyvään saumaan sattunut tuo sun voitto ja kivoja tuotteita oot saanut 🙂

  1. Niinpä!! Lähti meikkistressi sen sileän tien, vaikka palkinnosta kuulemisen jälkeen pitikin sinnitellä vanhoilla jämillä vielä lähes pari kuukautta, ennenkuin sen sai. 😀 Kiitos, mäkin oon tykännyt näistä!

 3. On kyllä upea lopputulos!! Ja niin ihanat nuo sun hiukset 🙂

  1. Kiitti Anni! 😀 Suoristusrauta tekee ihmeitä, en sitä yleensä jaksa käyttää mutta sillä sais näistä kyllä jotenkin tolleen ihan superkiiltävän näköset… 😀

 4. Oii vähänkö oot nätti ! 🙂 Ois niin kiva päästä itekki meikattavaksi 😀

  1. Voi kiitos paljon! 🙂 Oli kyllä hauskaa, vaikka seuraavan päivän lihasjumeista päätellen jännitin niskoja jotenkin ikävästi! 😀 Mutta mielellään sitä istuis meikattavana uudemmankin kerran!

  1. Mullekin se toimii ihan okei, jos iho vaan on kunnolla kosteutettu eikä liian kuiva! 🙂 Ei ihan yhtä "pehmeä" kuin tuo mun vanha Diorin bb-voide, mutta sopivasti vähän peittävämpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *