Kalliokuvioissa

Hame – H&M / Neule & toppi – DefShop (*saatu) / Kengät – Andiamo / Huulipuna – NYX (matte lipstick ”angel”)
Miten sitä päätyy valitsemaan just sillon tommosen aika vaikean ja tasapainoa vaativan kuvauspaikan, kun on vetänyt päällensä aika haastavat vaatteetkin? Kalliokiipeily ja lyhyt hame, oivoi. Mua kiehtoo tällä hetkellä paljon selliaset polveen asti ylettävät hameet – sellaista olisi hauska kokeilla, jos moinen sattuisi kävelemään vastaan. Inspiskuvissa ja muiden päällä ne näyttää tosi kivoilta, mutta ite epäilen että näyttäisin sellaisessa liian täti-ihmiseltä. Mutta ainakaan ei olisi yhtä isoa vilautusriskiä kuin näissä lyhyissä hameissa, johon liittyen oli pakko laittaa loppukevennykseksi toi vika kuva… 😀 Kuvitelkaa taustalle kummastelevia ohikulkijoita. Niitä oli.

Mulla saattaa olla aika ultimaattisen kireät kuvakriteerit, mutta joskus käy niin, että vaikka asu toimisi ja naamakin menettelisi, niin kamera ei vaan yksinkertaisesti tykkää susta ollenkaan. Näistä tällä kerralla otetuista asukuvista (joita oli 90 ja tässä on ne ainoat kelvolliset) olisi saanut paljon helpommin aikaiseksi sellaisen epäonnistuneet asukuvat -postauksen, kuin tämmösen normaalin! Ilmeet ja raajat eivät tehneet yhtään yhteystyötä ja sitten jos joskus tekivätkin, tarkennus osui sopivasti puoli metriä väärään suuntaan ja naaman tilalla oli sumea pilvi. Enkä tosiaankaan syytä kuvaajaa, sinne menee kaikki kunnia kärsivällisyydestä ja avusta… Joskus ei vaan toimi. Nää on näitä aika yleisiä firstworldbloggaajaitkuparkuprobleemoja.

Mutta vaikka ihminen itessään ei toimisi, niin kuvataustafriikkinä oon ihan mehuissani tosta kalliosta. Siis miten hyvin se oikeesti voi sopia yhteen ton hameen printin kanssa!! Höpötin joskus siitä miten haluaisin pukeutua tiiliseinään, niin se on nyt aika last season: nyt pukeutuisin mielummin tommoseen kallioon. Ja välillä betoniin. Tai kupariputkeen. (Nää kielikuvat on taas niin Such architect, much wtf.)

Enää ei muuten oikein tarkene ilman sukkahousuja, joten pitäis varmaan etsiä semmosia talvisukkiksia jostakin, ettei tää hamekausi tyssäis nyt heti alkuunsa… onko kukaan teistä bongannut semmosia jossain? Nimimerkillä ”säästän eli yritän vältellä vaatekauppoja”…

Elän muuten harhakuvitelmassa, että valkoiset vaatteet sais mun ihon näyttämään vähän vähemmän kalpeelta kuin mitä se oikeesti on. Älkää kertoko mulle totuutta.

(*Saatu blogiyhteystyön kautta)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

  1. Mä oon ehdottomasti sellaisten neulesukkahousujen ystävä, yllättävän lämpimät pakkasillakin! Ärsyttää vain, kun vaatekaupoissa sellaisista saa pulittaa plusmiinus kymmenisen euroa, mutta ebaysta löytyy ihan parilla eurolla!! Mutta toisaalta, koko ajan ei tartte olla uusia ostamassa, kun ne meneekin sitten useamman talven helposti! 😀

    1. Jooo semmoset vois olla hyvät! Mä oon oikeesti vähän pihalla sukkahousuvalikoimista kun niin harvoin on koskaan oikeen ollu tarvetta moisille. 😀

  2. Talvisukkahousuista sen verran, että ite oon vannoutunut Cubuksen sukkahousuihin, ne on älyttömän hyviä! Taitaa olla jo kolmatta (??) vuotta käytössä. Ja vautsi mitä kuvia!

    Minttu Viennetta

  3. HAHHAHAAH tuo harhakuvitelmajuttu, täällä on niiiiiin sama :''''D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *