Asukuvat, joissa miljöö päihitti vaatteet

lofootit-roadtrip
lofootit-roadtrip
lofootit-roadtrip
lofootit-roadtrip
lofootit-roadtrip
lofootit-roadtrip

Nämä olivat ainoat asukuvat, jotka koko tuon roadtrip-reissun aikana otettiin! 

Ei meillä ollut muutenkaan aikomuksena mitään vaatteita kuvailla, kun mukaan oli pakattu aikalailla vain kaikki välttämättömin (plus että mä onnistuin sottamaan lähes kaikki kivat vaatteet), ja tien päällä reissatessa se olo ei muutenkaan ollut mikään järin kuvauksellinen. Mutta kun asetuttiin yöksi Lofooteille, jo ihan siinä meidän teltankin ympärillä oli niin kaunis miljöö, että oli ihan pakko kaikesta siitä väsymyksestä ja mun flunssan aiheuttamasta punaisesta nenästä huolimatta kuvata talteen edes tuo yksi asu.

Tässä näkyy aika hyvin, millainen sää Pohjois-Norjan rannikkoalueilla yleensä vallitsee: siellä on hyvällä lykyllä yli kymmenen astetta lämmintä, ihan keskikesälläkin. Aurinko ei laske, mutta lämpökään ei nouse. Kerrospukeutuminen on siis aika must, vähän kuten tästä tosta pitkähihainen + neule + parkatakki -kombosta voi veikata. Jalassa mulla oli ihan tota reissua varten hommatut H&M:n rennot kesäpöksyt, ja hiuksissa panta, koska meren ääressä tuuli käy muuten ihan liikaa korviin.

Ei välttämättä näytä järin tyylikkäältä, mutta tää oli hyvä asukokonaisuus tuolla Lofooteilla! 

Mä tykkään siitä, miten mun huovi vahingossa mätsääkin noin hyvin noihin lumihuippuisiin vuoririveihin.

Lofootit ovat se sellainen pitkulaisen mallinen saariryhmä Pohjois-Norjan länsipuolella, ja siellä oli todella henkeäsalpaavia maisemia. Näistä kuvista saa jo pienesti esimakua, mutta lisää näätte sitten seuraavissa ROADTRIP-postauksissa, joissa aletaankin kohta olla jo reissun loppupuolella. 🙂

Näitä kuvia on kiva katsella sitten joskus loppusyksystä, kun ympärillä on vaan harmaata ja mustaa, märkää ja loskaa… Tosin siinä vaiheessa sitä alkaa varmaan jo itsekin epäillä, että oliko tuo paikka edes todellinen, vai photoshoppasinko mä jotenkin unissani itse itseni noihin satumaisiin saaristovuoristomaisemiin (hämmennysmaksimus).

ps. Yritin ehtiä ennen puoltayötä, en kerennyt: myöhästyin toivottamasta itselleni hyvää syntymäpäivää. 😀

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

8 Responses

  1. Moikka! Pitkään on jo pitänyt tulla kommentoimaan että sulla on aivan mahtavan visuaalinen blogi! Siis kaikkien upeiden diy- ja taidejuttujesi lisäksi myös ihan sellaset perus arkikuvat ja kaikki! Jotenki saat niistä "tylsistä luontokuvistakin" maagisen satumetsämaisia. *-* Että kiitos kaikesta siitä!

    1. Moi! Voi että, kiitos vaan itsellesi tosi paljon kehuista! 😀 Ihana kuulla että pidät!

  2. Wouuu mitä upeita kuvia!! Nää vois olla jo jostain mainoksesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *