Tavallista lennokkaampia asukuvia

Eipä kyllä oo viimeaikoina pahemmin tullut otettua mitään asukuvia! Sääli sinänsä, mutta kun tää kesä ei oikein ole lämpimillä säillä hellinyt, mäkin oon juuttunut kulkemaan päivästä toiseen lähinnä vaan semmoisissa kaikkein helpoimmissa vaatevaihtoehdoissa. Toisin sanoen oon tainnut vetäistä lähes joka päivä päälle samanlaiset vaatteet, sillä kun nyt kerrankin päätin pukea vaihtelun vuoksi jotain muuta, mun pikkuvelikin ihmetteli heti ensimmäiseksi että ”öö mitkä vaatteet noi on?” Ai mitkäkö, no jotain muuta kuin farkut ja toppi, kerrankin.

Löysin tän mustan paidan kirppikseltä, ja keksin että se sopisi hyvin sellaiseksi arkimekoksi, jollaisia mulla on ennestään yhteensä noin nolla kappaletta. Toki tää on kesään aika tummanpuhuva, mutta niinpä vaan näidenkin kuvien kuvaamisen jälkeen alkoi heti sataa vettä, niin ei sillä etteikö olisi sopinut teemaan… Tuo hattukin on kirppislöytö, ja oon niin tykästynyt siihen, että tuun todennäköisesti kuluttamaan sen puhki tulevan syksyn aikana.

Lainasin äidin valtavaa sateenvarjoa ja pyysin Lauria ottamaan musta ”nopeesti takapihalla muutaman kuvan”, mutta kas kummaa, homma menikin lopulta vähän suuremmaksi säätämiseksi, kuten kuvista näkyy. Asu ei ehkä esiinny niin edukseen kuin voisi, mutta ihan sama, kun näistä tuli niin hauskoja! Taidan näyttää vähän Maija Poppaselta. 😀

Olisipa tuuli puhkunut kovempaa. Olisin lentänyt etelään.

Mukavaa perjantaita kaikille!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

 1. Tuo viimeinen kuva on upea! Ihastuin siihen vallan. Miten sa aina keksit nain kivoja juttuja o.o

  1. Kiitos, mäki tykkään siitä! :> Haha tää idea tuli kyllä ihan tosta sateenvarjosta ja tuulesta, joka sitä riuhto! 😀

 2. Aivan ihastuttavia asukuvia!
  Oli kyllä pienoinen lottovoitto löytää sinun blogisi tänä kesänä. Kuvissasi ja jutuissa henkii ihana maalaishenkisyys, mikä tällaiselle luonnonlapselle tuntuu ilahduttavalle. Bloggaat myös ihanan monipuolisista aiheista, mistä moni nappaa ittelle. Ossaat olla persoonallinen ja aito, sinunlaisia bloggaajia tämä suomi tarvitsisi enemmän. Huippua kessää sinulle ja miehelles! Kiitos kaikista postauksista, olet ihastuttava 🙂

  1. Voi että, kiitos paljon kehuista ja kauniista sanoistasi! <3 Ja ole hyvä, se on mulle suuri ilo jos näitä tykätään lukea! Ihanaa kesää sinullekin! 🙂

 3. Nuo kumpparit!! Ihanat on, niinku nää kuvat kyllä muutenkin :–)

  1. Eikö! 😀 Harmi että ne on vähän liian pienet arkikäyttöön. 🙁 Kiitos paljon! 🙂

 4. Maija Poppanen mullekin tuli mieleen kun katoin noita kuvia 😀 Ihania ja pirteitä kuvia sään harmaudesta ja asun mustuudesta huolimatta! Etenkin kun sun hiukset ja kumpparit tuo väriä asuun.

  1. Joo hiukset ja kumpparit ja sit oon muutenkin niin kalpee kalkkis että loistan tummasta taustasta kuin aave. :—D Kiitos paljon, ihanaa että tykkäsit! 😀

 5. ihana asu, jotenki yhtäaikaa hillitty ja värikäs 🙂
  katoinks muuten oikein vai miten noi kumpparit näyttää niin pienilt? 😀

  1. Kiitos! 🙂 Haha joo, näät ihan oikein koska itseasiassa noi on kokoa 34. :—D Sain noi jo joskus ala-asteikäisenä, ja ne on kyllä tosi reilun kokoiset ollakseen tota kokoa – sanoisin että ainakin puolitoista kokoa suuremmat kuin mitä se kengännumero väittää. Mutta tosiaan kumminkin sen verran naftit mun 36,5 kokoiseen jalkaan, että vaikka nää sopii esim. mökille mustikkapuskien seassa kykkimiseen, niin ei näitä oikein arkikäytössä ja pidempiä kävelymatkoja vaativissa olosuhteissa voi pitää. 🙂 Jos pystyisi, leikkaisin varret vähän lyhyemmiksi ja lompsisin niine hyvineni menemään aina sadesäillä (ja sadesäitähän riittää)!

  2. Tuunaa ihmeessä varret lyhemmiksi,olis vielä pirtsakamman näköisemmät ja käyttökelpoisemmat. Jos on pohjalliset,niin ota ne pois.Pohjalliaen poisto vaikuttaa n.puoli numeroa suuremmilta. Varret voi sit käyttää vaikka hauskoina somisteina pienten kukkapurkkien "suojaruukkuina"!
   Punaiset kontiot tuunannut Tiina.

  3. Kiitos vinkistä, mutta en raaskinut lähteä silpomaan näitä joten kerkesin jo myydä tällaisinaan eteenpäin uudelle omistajalle, jollekin jolle ne mahtuvat paremmin jalkaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *