Muotikirppis Tampereella 6.6.2015!

Kyllä Tampereellakin tapahtuu, ainakin välillä joskus. Kesäkuun alussa ainakin, kun lauantaina 6. päivä toistuu jo kahtena aikaisempana vuonna suuresta suosiosta ja menestyksestä nauttinut Muotikirppis! Sen järjestäjinä on joukko suosittuja tamperelaisia bloggaajia, joita tapaa myös itse sieltä tapahtumasta kirppispöytiensä äärestä.

Kirppiksiä ja second hand-shoppailua suosivana mä levitän teille tätä sanomaa, vaikka itselläni koko tulevassa kesässä on vielä niin paljon epäselvyyttä, etten ole varma, pääsenkö paikalle. Olisin itsekin halunnut myyntipöydän taakse, kun mun huoneen nurkassa lojuvan, vaatteista pursuava Ikea-kassin sisältö olisi ollut onnen omiaan tuonne myytäväksi. Mutta en halua omien epäselvyyksieni vuoksi varata paikkaa muilta, jotka pääsevät paikalle varmemmin – myyntipaikat nimittäin varattiin loppuun viime vuonna jo parin tunnin sisällä varausajan alkamisesta, eli kertoo sekin jotain tapahtuman suosiosta (ja siitä, että tämmösiä ei mitenkään turhan usein järjestetä)!

Pöytien varaaminen alkaa huomenna perjantaina 15.5. klo 10:00 tapahtuman Facebook-sivulla, eli jos haluaa mukaan myyjäksi tuonne kirppikselle, kannattaa olla asemissa valmiina, kun sen aika koittaa!

Tapahtuman nettisivun löytää täältä ja facebook-sivun täältä.

Itse tuun paikalle koluamaan kaikki pöydät läpi, jos vaan suinkin pääsen, enkä oo jossain perunamaalla jumissa siksi, ettei muiden töiden kanssa käynytkään tällä kertaa toivotunlainen flaksi. Saa nähdä. Kohtalaisen rasittava tää epäselvyyden verho koko kesän edessä. :/

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Nuo kirppikset on vain usein sellaisia, että myyntipöydät notkuvat roskaa. Mistään merkkitavarasta kukaan ei luovu tai jos sellaista on myynnissä niin hinnat on korkeammat kuin jossain huippumerkkejä myyvässä liikkeessä. Ei sen takia kiinnosta.

    1. Jaa, no, mielipiteensä kullakin. 🙂 Joskus on roskaa ja joskus ylihintaa, semmosta se kirppareilla vähän tuppaa olemaan. Setti on sitä mitä myyjät sinne tuovat. Kirppareissa kun on vähän semmonen idea, että niiden epäkiinnostavien kamojen joukosta voi tehdä niitä hyviäkin löytöjä. Tai näin mä ainakin itse kaikki kirppikset koen. Ja sanoisin, että tän Muotikirppiksen tyyppisillä kirppistapahtumilla on sentään se etu verrattuna itsepalvelukirppiksiin, että myyjältä voinee tiedustella lisätietoja ja ehkä yrittää tinkiäkin, jos joku tuote kiinnostaa mutta jonka hinta vaikuttaa olevan kovin yläkanttiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *