Kesä sarastaa

Tentit on kompuroitu ylitse vaikkei onnistumisesta olisikaan takeita, ja pari työtä kun vielä palautan, niin toinen lukuvuosi on kokonaan pulkassa, vaikka se outo ajatus onkin. Onko tätä tosiaan kestänyt jo kaksi vuotta? Huh, kohta voi jo sanoa, että puolet takana, vaikka itsensä tuntisi kuinka keskeneräiseksi.

Viime viikolla oli kaikenlaista ohjelmaa työhaastattelusta approon ja yläasteluokan luokkakokoukseen. Nyt on siis viimeinkin alkanut kunnolla selvitä tän kesän duunikuviot, ja kun vielä saisi vihon viimeiset juonteet ojennukseen, niin päästäisiin suunnittelemaan kesätekemisiä ihan konkreettisestikin, niin että niistä uskaltaisi puhua ääneenkin.

Onhan tää ollut aika turhauttavaa tää epäselvyys, mutta minkäs teet, kun en vaan ollut riittävän ajoissa liikenteessä. Oli liian kiireinen kevät, että olisin ajoissa alkanut uhraamaan edes ajatuksiani koko kesälle, ja pelkkä töiden ajattelukin tuntui jo turhan kuormittavalta. Mutta oli tän kesän lopputulema mikä vaan, oon tyytyväinen, jos saan tienattua edes jotain säästöjä tai käyttörahaa, ja kunhan tänä kesänä kerkeäisi oikeasti rentoutuakin. Oon loman tarpeessa, ihan henkisestikin. Onko kellään teistä samoja fiiliksiä?

Oon piirtänyt puhtaaksi ja viimeistellyt pari abilogoa mun veljelle, kun heillä on koulussa on meneillään se sama projekti kuin meilläkin silloin kolmisen vuotta sitten… Ai että se oli kamalaa. Ne jakautuneet mielipiteet siitä, mikä on hauskaa ja mikä ei, millainen logo olisi sopiva ja mikä ei, ja miten keksiä sellainen logo, joka menee myös reksin seulasta läpi. Tosin tuo viimeinen osa ei varmaan oo ongelma kaikissa kouluussa, vaikka se meillä olikin.

Voi olla ongelma, jos porukka on kovin jakautunut erityyppisiin porukoihin, tai jos löytyy joku yksittäinenkin vastarannankiiski, joka käy valittamassa jonnekin ylemmälle taholle, jos oppilaiden äänestyksessä on voittamassa joku sellainen logo, josta tyyppi itse ei tykkää. Ja se katkera fiilis, kun oot itse ideoinut logovaihtoehtoja ja sitten pitää kuunnella valitusta niiltäkin, jotka eivät itse laita tikkuakaan ristiin tehdäkseen itse parempaa, vaikkei mikään muidenkaan ehdotus kelpaa. Ei sillä että ne mun omat ehdotukset olisivat olleet mitään parhaita, mutta yritimpähän edes. Joo, eipä tosiaan oo ikävä sitä rumbaa.

Nyt ajattelin siivota vapusta eteenpäin kaaosta keränneen kämpän, päivittää hiuskuontaloa edes jotenkin, yrittää kirjoittaa kotitenttiesseen joka jonkun älynväläyksen johdosta pitäisi palauttaa tulostettuna eikä sähköisesti, käydä viimeisellä tanssitunnilla ennen kesätaukoa, viettää aikaa Roopen kanssa, ja viikonloppuna olisi mun elämän eka yo-kuvauskeikkakin!

Aurinkoista maanantai-iltaa ja viimeistä kevätviikkoa kaikille – kohta voi sanoa, että on ihan oikeasti kesä!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 Responses

 1. Ma ymmarran taysin henkisen uupumisen! Opiskelut ja harrastus vie niin paljon aikaa ja energiaa, etta nyt kun on taukoa, on ihana vain hengahtaa ja olla tekematta mitaan hetken aikaa. Ikava kylla ma kayn kesalla yhden kurssin, mika on 5pv viikossa ja aika intensiivinen, etta mun loma jaa vahan lyhyeksi. Mutta yritan nyt nauttia tasta ajasta murehtimatta sen lyhyytta 🙂

  Nama sun kuvat huokuu ihanaa Suomen kesaa, mita ikavoin aina valilla… Toivottavasti sun kesa menee ihanasti ja paaset rentoutumaankin!

  1. Niinpä! No mut onneks sulla on ees vähän lomaa, mulla ei viime kesänä ollut ollenkaan ja se kyllä tuntui, ja oli ehkä osa syy siihen, että tän kevään aikana meinasi alkaa puhti loppua kesken. :s
   Kiitos, toivon samaa sulle! 🙂

 2. Haha, onneks meidän abivaatteet ei menny reksin seulan lävitse – tää ei meinaan varmana ois menny lävitte 😀 https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/24439_473906109312418_13248336_n.jpg?oh=2b5ce313045ebc74707faab47f3f81b3&oe=55FAD5AC . Housuissa tottakai tyylikkäästi assholes, bitches and idiots – teksi ..

  Väsymystä ilmassa täälläkin. Onneksi pitäisi jaksaa enää tämä päivä, torstai ja yksi tehtävä (joka on pieni ja johon saa vieläpä lukea mielenkiintoista kirjaa), sitten pääsee pariksi viikoksi lomailemaan ennen töitä. Työt olisin periaatteessa voinut jättää väliinkin, mutta mahdollisuus päästä vihdoin ja viimein autokouluun oli liian suuri. Ihanaa ajatella, ettei mun syksyllä enää tarvi mennä bussilla vanhemmille.

  1. Eiikä, toihan on just mahtava! 😀 Tai siis just semmonen abimainen, ja mun mielestä niihin ei pitäiskään rehtorien puuttua mut minkäs teet, kai sillä oli merkityksensä kun koulu on listojen kärkikastissa niin sitten oli muka merkitystä sillä millä logolla me "edustetaan"…. Ärsyttävää, koska aikaisemmilla vuosilla oli kyllä ollut senkin tyylisiä logoja, jotka meiltä kiellettiin. 🙁

   Toivottavasti kerkeät sen parin viikon aikana rentoutumaan! Ja onhan se onneks vähän eritavalla motivoivaa tehdä töitä kun siihen on konkreettinen, mukava syy, kuin jos sitä sietää vaan epämääräisesti siksi että raha on tarpeen, vaikka muutenkin selviäisi hengissä. :')

 3. Loman tarpeessa olen, mutta niin olen rahankin tarpeessa, aina 😀 Kesä ollaan kahdessa duunissa ja tehdään kahta gradua 😉

  1. Huhhuh, paljon tsemppiä sulle, älä vaan polta itteäs ihan loppuun! :s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *