Arvonta & Persoonallinen kalenteri

Vuoden vaihdetta ja uutta vuotta kohti: sillä teemalla mennään nyt, kun on koittanut joulukalenterin viimeisen arvonnan aika!

Mä olen ollut tänä syksynä vähän solmussa, kun olen yrittänyt pysyä kärryillä kaikista menoista ja hommista kännykän kalenterin ja muistivihkosovelluksen avulla. Ei varmaan oo ihme, että niinhän siinä sitten käynyt, että missasin kerran jopa kauan odottamani hammaslääkäriajan, kun en ollut merkinnyt sitä riittävän selkeästi minnekään ylös, tai laittanut kännykkään hälytyksiä. Siitä pahuksen unohduksesta koitunutta sakkomaksua maksaessani sitten tuumin, että ehkä pitäisi vaihteeksi hommata kunnon kalenteri, että jo semmosen avulla pysyisi vähän paremmin kartalla omasta elämästään. Mutta millainen kalenteri?

Kysyin syksyllä Persoonallinen kalenteri -nimiseltä yritykseltä kiinnostuksesta joulukalenteriyhteistyöhön, ja he lähtivät mielellään mukaan! Mulla oli silloin syksyllä täällä aika paljon videoita, ja he ehdottivat, että tekisin myös tähän aiheeseen liittyen jonkinlaisen videon. No joo, miksipä ei, eipähän ainakaan ole ennen mitään semmosta tullut vastaan. Ja kyllä siitä nyt jonkinlainen tuli, vaikka vähän viime tippaan tuo editointi taas jäi *KÖH-kelloonkuusiaamulla-köh*. Tosin se nyt ei oo yllätys sinänsä.

Arvon tässä luukussa yhden persoonallisen kalenterin (tai siis lahjakortin sellaisen tekoa varten, arvoltaan noin 40€) yhteistyössä persoonallinenkalenteri.fi:n kanssa! Tuommoinen kalenterin arvoinen pdf-lahjakortti on myös hyvä lahjaidea, kun sellaisen voi ostaa ja tulostaa lahjaksi vaikkapa vielä aattoaamuna, jos käykin hassusti ja huomaa unohtaneensa hankkia jonkun lahjan.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän alle oman sähköpostiosoitteesi, josta sinut tarvittaessa tavoittaa. Voit myös tuplata arpasi, jos vastaat samalla kysymykseen, minkä värisiä ovat ne kolme keskenään identtistä kalenteria, jotka tuolla alla olevalla videolla ”törmäämään” toisiinsa?

Osallistumisaika on lyhyempi kuin aiemmissa arvonnoissa, vain huomiseen 23.12. klo 23:59 asti! Näin saan voittajan julkaistua vielä joulukalenterin viimeisessä luukussa.

Julkaisen arvontaan osallistuvat arvantuplauskysymykseen vastanneet kommentit vasta osallistumisajan päätyttyä, ettei kukaan ihan suoralta kädeltä matkisi vastaustaan muilta. Vaikka eihän toi ei varsinaisesti mitään salapoliisitaitoja tarvitsekaan. 😉

Tapapuolisesti onnea arvontaan!

Toivottavasti tuota videota jaksaa katsoa, itse tekijänä muiden mielipiteitä on aina tosi vaikea arvioida! Kannattaa muuten klikata se heti alkuunsa tuosta asetuksista HD-laatuiseksi, kun kuva on muutoin ihan rupunen.

Mikäli video ei jostain syystä näy tässä, tässä on sen youtubelinkki.

ps. Tiiän että siellä on jossain välissä kuva ottanut jonkinlaista outoa efektiä ilmeisesti jostain mun kodin valosta, mutta kuvausvaiheessa sitä ei huomannut, enkä voi asialle enää tässä vaiheessa mitään.

(Kuvissa näkyvä kalenteri saatu yhteistyön merkeissä.)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

48 Responses

 1. janita.k [at] hotmail.com

  Mikä toi väri on? Vaaleenpunanen? Roosa? Pinkki? 😀 Anyway jotai tuommost hempeemmän punast on noissa kolmessa kalenterissa!

 2. Osallistun arvontaan!

  Yritim bongata noita kalentereja, en oo ihan varma mitä tuolla "samanlaisilla kalentereilla" mutta bongailin pinkin, mustan ja keltaisen. Ei tarkkaa varmuutta kuitenkaan 😀

 3. Uu toi kalenterisivusto on ihan huippukiva! Osallistun siis todellakin [email protected]
  Ja pinkkejä/vaaleanpunaisiahan noi toisiinsa törmäävät kalenterit on 😀

 4. En yleensä "kehtaa" osallistua mihinkään arvontoihin mutta nyt on pakko, kun just oon suunnitellut oman persoonallisen kalenterin tilaamista! 😀

  larissab(at)windowslive.com

  PS. toi video oli just hauska!!

 5. Mukana! Tollasia vaalenpuna-liilojahan ne kolme kalenteria tais olla ;-D Kuulostaa ihanalta tuo kalenterin tuunaus, oispa kiva jos arpaonni kolahtais kerrankin omalle kohdalle… 🙂

  [email protected]

 6. Voi hitsin vitsi tulis tarpeeseen, kun just satuin kiikuttamaan tuollaisen massakalenteriksi osoittautuneen kalenterin kotiin. Pöhpöh. Eikä sen takasivutkaan oikein miellytä.
  susanna.ahonen (at) hotmail.com

  ja lilojahan ne kalenterit olivat

 7. Oon pitkään tommosta jo himoinnu mut en vaan oo raaskinu tilata. Tosi nätti tuo siun kalenteri! 🙂 Tuplaan tietty arpani ja pinkkejä ne tais olla.

  [email protected]

 8. Mukana 🙂
  Pinkkejä ovat, mikäli ymmärsin kysymyksen oikein 🙂
  marvu954(at)hotmail.com

 9. Onkohan nuo törmäilevät vaaleanpunaisia vai roosia? 🙂

  petra.j.tuominen(a)gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *