Hetki rauhassa, arvonta & Coolstuff

Joulukuu on harmaata ja pimeää aikaa. Aurinko ei pahemmin vieraile ja kun lumikaan ei vielä ole satanut jäädäkseen, tuntuu kuin eläisi jossain mustassa aukossa. Ja vaikka sitä luntakin olisi, niin mä ainakin oon niin huono lähtemään itsekseni ulos kylmään maailmaan pois kodin lämpimien vällyjen alta. Joten se siitä. Mun mielestä pimeyden keskellä on parasta uppoutua muihin maailmoihin, kahlata kirjoja, valaista kämppä hämärän tunnelmallisesti kattolamppujen loimotuksen sijaan ja lipittää lämpimiä juomia. Tai kokista.

Niitä tunnelmia nämä kuvat yrittävät ilmentää. Näkyykö se? Hyvä kirja, herkullinen juoma, pehmeä nurkka sohvan reunassa. Jos se kirja on todella hyvä, kaiken muun voi vähäksi aikaa unohtaa, kun uppoaa sinne kirjan maailmoihin.

Tiiän että tuossa voisi kulua lukemattomia tunteja ihan huomaamatta, mutta tässä vaiheessa mun pitäisi vielä jaksaa olla nenä kiinni tenttimateriaaleissa, että selviäisi vielä noista viimeisistä rutistuksista ennen sitä ansaittua lomaa. Tosin sallittakoon nytkin jo edes lyhyet rennot hetket. Kohta niistäkin saa sitten nauttia vähän paremmalla omatunnolla.

Tätä hetkeä olivat mun kanssa rakentamassa objektiivimuki, pieni lukulamppu, sekä raaputettava maailmankartta, jotka sain yhteistyön merkeissä Coolstuffilta, kun syksyllä tiedustelin heidän kiinnostuksestaan jouluaiheiseen yhteistyöhön.

En vielä oikein osannut päättää, millä periaatteella lähtisin tuota karttaa raaputtamaan. Että raaputtaisinko kokonaan puhtaiksi ne maat, joissa oon vähintään piipahtanut, vai pelkästään nimenomaan niiden kaupunkien kohdilta, joissa on käynyt.

En tiedä kuinka monelle teistä Coolstuff on tuttu, mutta mä tutustuin siihen jo pari vuotta takaperin, kun tilasin sieltä parit joululahjat meidän perheen ”vaikeimmille tapauksille”, eli noille miespuoleisille lahjomiskohteille. Kyseessä on siis monipuolinen verkkokauppa, täynnä hauskoja käyttö- ja koriste-esineitä ihan laidasta laitaan – toisin sanoen aikamoinen mielenkiintoisten lahjaideoiden mekka, etten sanoisi. Oon mä joskus selaillut sitä ihan ajankuluksenikin: se on vähän niinkuin pyörisi Tigerissa ilman mitään oikeaa ostosuunnitelmaa, eli tosi paljon kaikkea houkuttelevaa, joista tietää, ettei niitä juuri nyt välttämättä tarvitsisi, mutta silti ne haluaisi itselleen – jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Arvon yhdessä Coolstuffin kanssa yhden 50€ -lahjakortin heidän verkkokauppaansa! Sillä saisikin jo vaikka mitä, kun hintatasokaan ei ole liian pilvissä. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen oman sähköpostiosoitteensa, ja halutessaan vaikkapa mihin lahjakortin käyttäisit: ostaisitko sillä jollekin joululahjan, vai jotain mukavaa itsellesi?


Osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan asti, ja voittaja julkaistaan ensi viikon alussa.

Tasapuolisesti arpaonnea kaikille!

Arvonta on päättynyt ja voittaja julkaistu!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

76 Responses

 1. Ostaisin lahjakortilla synttärilahjan siskolle.
  backinreverieÄgmailÖcom

 2. Tämä menisi hiljalleen kasvavan joululahjapaniikin taltuttamiseen… contagiouslunacy (a) hotmail.com

 3. Kyllä varmaan etsisin tuolta jotakin miehelleni. Hänelle on kovin vaikeaa ostaa joululahjoja, kun ei kuulemma tarvitse mitään.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 4. Apua tulikohan se mun äskönen selitys ku en ollu kirjautunu… Ei ainakaan näy tekstiä. No uudestaan. Aktiivisuusranneke ois kiva, mutta sen verta kallis ettei vihti ostaa, jos ite joutuu maksaan kokonaan:D Mutta myös sellanen kylmäkalle eväsrasia ois kätevä:)

  [email protected]

  Ps. ihana toi lamppu! ja kartta! (suosittelen rapsutteleen vaan niitten kaupunkien kohdalta, koska oon määki ollu kolme tuntia belgiassa, mutta en silti menis rapsuttaan koko maata:D teet sellasen pyöreen muotin jostain ohuesta muovista, niin saat niistä alueista siistit:))

  1. Hei Anniina, sähköpostiosoitteesi ei jostain syystä toimi. Yritin laittaa sulle meiliä liittyen fb-arvonnan voittoon, koska en tavoittanut sua facebookin kautta. Vastaisiko siis sitä kautta mahdollisimman nopeasti, heti kun vaan huomaisit viestini, joka todennäköisesti on hiljaisesti ilmestynyt sinne Muut-kansioon. Että saisin palkinnon mahdollisimman nopeasti postitettua. 🙂

 5. Ostaisin varmaan lahjoja ystäville 🙂
  Ja aivan totta! Se on parasta käpertyä sohvan nurkkaan lukee kirjaa ja uppoutua aivan kokonaan uuteen maailmaan♥
  [email protected]

 6. Eäh, en osaa valita mitään. Kaikki tarpeelliselta tuntuva liian kallista ja halvempi turhaa :'D Voishan ton lahjakortin käyttää "sponssina" jonkun kalliimman hankkimiseen, esim polaroidkameraan! Taino tämä http://www.coolstuff.fi/EasyCAP-Video-Capture tuli pitkän selailun jälkeen vastaan, ois siistiä jos vois laajentaa oman kanavansa pelailuja PC-peleistä myös sega megadriven ja NESsin puolelle!

  janita.k {a} hotmail.com

 7. Lahjakortilla taitaisi kotiutua jotain kivaa ihan itselle… 😉
  Mukaan siis arvontaan!

  yourssblogi(at)yahoo.com

 8. Siis toi paikka on taivas! Nii hauskoja juttuja ja kaikkee sellastaki mitä ei tienny tarvitsevansa ennen ku eksyy tonne sivulle 😀 Toi objektiivimuki lähtis ehottomasti tänne ainakin.
  [email protected]

 9. Miespuolisille on tosiaankin vaikeaa keksiä joululahjoja, joten käyttäisin varmaan lahjakortin isän, veljen ja poikaystävän lahjoihin!
  saya
  [email protected]

 10. Ostaisin poikaystävälle ja veljille joululahjat ja kyllä tuolta itsellekin löytyisi varmasti vaikka mitä kivaa 🙂
  helka.lintujarvi(a)gmail.com

 11. Lapsille taitais tulla hankittua jotain kivaa!
  tuitiinan(at)gmail.com

 12. Tuo cat doorbell olisi hauska 🙂 ehkä jotain muuta siihen sitten vielä, vaikkapa pukinkonttiin 😉 zebra3(at)luukku.com

 13. Tuolla on kyllä kaikkea, mitä ei tiennyt tarvitsevansa tai haluavansa. Lahjakortilla saisi vaikka Tetris-lampun tai Game Of Thrones 3D-palapelin. Eli hyvin tarpeellisia asioita!
  [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *