Itse tehdyt jouluvalot pingispalloista

diy-jouluvalot-pingispalloista

Ensimmäinen joulukalenterin luukku! Päätin aloittaa tunnelma+sisutus+diy -linjalla, ja aiheenä on itse tehdyt jouluvalopallot, joiden päämateriaalina käytin pingispalloja.

Näiden jouluvalojen tekemiseen tarvitset

 • Jouluvalot (ihan sama ovatko värilliset tai vaaleat, kunhan ovat kirkkaat ja mielellään led-valot, ettei ole kuumenemisvaaraa)
 • Riittävästi pingispalloja (jos niissä on jotain tekstiä tms., ne saa todennäköisesti raaputtamalla irroitettua)
 • Mattoveitsen ja pienet sakset

Leikkasin palloihin ensin mattoveitsellä viillon, sitten pikkusaksilla X-malliin. Sen X:n keskelle tein pienen aukon, koska mun valot olivat melkein liian isot sinne pallojen sisään. Sitten plopsautin valot pallojen aukoista sisään, ja ne asettuivat aika tukevasti paikoilleen.

diy-pingispallo-jouluvalot diy-pingispallo-jouluvalot diy-pingispallo-jouluvalotdiy-pingispallo-jouluvalot diy-pingispallo-jouluvalot diy-pingispallo-jouluvalot

Ja tällaiset niistä sitten tuli, sai tuo meikkauspöytänä toimiva expedit-hylly peilinsä kera aikas tunnelmallisen ilmeen.

Vinkki: Ystäväni Janina esitteli blogissaan vastikää vähän erilaisen jouluvaloidean, kannattaa käydä kurkkaamassa, varsinkin jos tykkää paljon lakkailla kynsiä!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

16 Responses

  1. Kiitti! Mä kahlasin läpi Suomesta ainakin kymmenen eri kauppaa mutten löytänyt mistään semmosta pakkausta jossa olis ollu yli kolme palloa, joten tilasin sitten ebaysta (tämän paketin) semmosen 50 pallon pakkauksen, kun mulla oli jouluvaloissa oli 40 lamppua. 🙂 Jäi vähän hutilointivaraa.

 1. Ihana idea! Mistä löydät kaikki DIY ideosi? Lisää näitä, ja vielä muuten, mistä ostit pingispallot ja paljon maksoi?

  1. Kiitos! Pinterestistä tulee vuoden varrella vastaan monenmoista, niistä sitten sopivimpia soveltaa omaan elämään ja tänne blogiinkin. 🙂 Nää pingispallot on ebaysta (linkki tuossa ylemmässä vastauksessa) kun en Suomen kaupoista löytänyt (valitettavasti..). Maksoi se 50 pallon paketti alle 10 euroa, sis. toimituskulut sieltä jostain HongKongista.

 2. Et tiedäkään kuinka piristys oli löytää tää postaus sun blogin facebook-sivuilta. Just kirosin yks päivä sitä, ettei mistään löydä enää normaaleja, sellasia neliösuklaapaloilla täytettyjä kalentereita, niin tää oli kiva "yllätys" taas. 😀

  Ja ihanat noi valot. :3

  1. Hei tosi ihana kuulla että ilahdutti! <3 Tää on kyllä ollut sen verran maanantainen maanantai, että vaikea tuntea vielä pahemmin joulufiilistä. 😀 Mutta kyllä se sieltä tulee, jos ei muuten niin itse sen itselleen rakentaa!

   Kiitos!

 3. Kappas, sama ohje löytyy multakin blogista lokakuulta..:D meillä nää koristaa tällä hetkellä olohuoneen seinää, tykkään ja paljon!

  1. Kiva että sielläki on tykätty! 🙂 Mulla ei oo pitkiin aikoihin ollut aikaa seurata muiden blogeja, mutta omia versioitaan saa kyllä linkittää näiden mun juttujen alle, että lukijoille laajenee näihin ideoihin vielä lisää uusia näkökulmia ja versioita! 🙂

 4. Oivitsi, jos joskus kyllästyn mun 10 metrin ledivaloihin niin askartelen varmaan jotain tommosta! Tai miksen vaikka tilais kokonaan uusia noita varten (vaikka nuo taitaa kyllä saada aika helposti irti), kun ei tuo metrin / 100 ledin härpäke maksanut ebaysta kuin kuutisen euroa. Niiden kanssa sai tosin vähän diy-kikkailla, kun pistoke oli ihan onneton – surkeä rääpäle, jota et millään voimilla saanut painettua pistorasiaan, saatika vedettyä sieltä pois. Jesari ympärille auttoi kummasti :'D

  1. Hehee kuulostaa hyvältä! 😀 Mulla on kauhee lamppukuume, halusin tänne huusholliin jotain hienoja pöytä-/jalkavalaisimia (hmm, joille ei oikeestaan vielä ole edes tilaa) noiden kattolamppujen lisäks, mut niitä ennen olis paljon muutaki hommattavaa. D:

 5. Hei ihan huisi idea!!! Juuri pohtinut tuollaisia valoja halvalla budjetilla ja no niin nyt se sitten löytyi.. 😉 muita luukkuja innolla odottaen!

 6. Ihanaaa oon aina halunnu tommoset pallovalot! 🙂 niitä kai saa kaupastakin, mut niissä valoja on aina liian vähän / ne on opiskeljjalle kalliita. Täytyy katsoa jos ehtisin tilata itsekin pingispalloja netistä… 😀 Toi näyttää niin huikeelta!

  1. Kiitti! 🙂 Mä aattelin et niit olis helpomminki löytänyt, mut koska ei niin monen yrityksen jälkeenkää tärpänny, niin päädyin ostaa ne sit ebaysta (seki helpottui kummasti sitku muistin et mitä pingispallo on englanniks :D).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *