Joulukalenteri alkaa!

Helmihytti-blogin joulukalenteri on alkaa jälleen!

Oon hyvissä ajoin valmistellut tänne 24 jouluaiheista kalenteriluukkujen virkaa toimittavaa postausta, joista aukeaa teille tänne monen monta jouluista ideaa, ajatusta sekä muuta mukavaa – kuten muutama ihana arvonta!

Tänäkin vuonna kalenterin sisältö (eli diy-jutut vs. muut aiheet) on aikalailla fifty-sixty niiden diy-postauksen hyväksi, joten sisällöttömäksi ei tätä kalenteria tänäkään vuonna voi luonnehtia.

Näillä sanoilla toivotan kaikille hyvää joulukuuta ja joulunodotusta, joulukalenterin seuraamisen merkeissä: huomenna se alkaa!

jouluvalot

ps. Jos haluat palailla kurkkaamaan viime vuotisen joulukalenterin tunnelmia, ne postaukset löytyvät joulukalenteri-tunnisteen alta. Tai jos haluaa järjestyksessä kelata läpi, täältä löytyy ensimmäinen luukku, ja siitä voi jatkaa seuraaviin luukkuihin painamalla aina postauksen ja kommenttiosion lopussa olevaa linkkiä ”uudempi viesti”.

Joitain joulukalenteriin kuulumattomiakin postauksia tulee, joten joulukalenteripostaukset on otsikoitu alkaen ”Luukku 1-24”.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *