Kun joulu hiipii makkariin

Kuten pari viikkoa sitten mainitsin, osallistuin siellä bloggaajapäivässä Indiadaysin ja Hobbyhallin stailaushaasteeseen, jossa oli kymmenen minuuttia aikaa sisustaa makuuhuoneen omainen sänky-ympäristö Hobbyhallin tuotteilla.

Sitä voisi ajattella, että eihän tuo nyt niin vaikeaa ole, mutta kyllä mulla ainakin jännitys nipisteli vatsanpohjassa, kun yritin nopeasti valikoida parhaita paloja sellaisten tuotteiden väliltä, joista ei kuitenkaan välttämättä löytynyt tismalleen sellaista, jonka kaupassa olisi päätynyt ostamaan, ja vieläpä niin, että lopputulos sointuisi edes jotenkuten yhteen. Ja sitten tahattomastikin vertaili myöhemmin omaa aikaansaannostaan kokeneempien sisustajien stailauksiin yrittäen olla miettimättä, että pahus, miksen mäkin keksinyt tuota!

No mutta, mun mielestä tästä tuli kuitenkin ihan kodikas: kohtalaisen pelkistetty ja vähillä elementeillä toteutettu, mutta ainakin omaa makuani vastaava, eli ei ainakaan mitään ihan liian selkeitä sydän- tai tähtikuoseja. Tykkään enemmän viittellisemmäksi jäävistä, tulkinnanvaraisista symboleista, sellaisista jotka eivät sylkäise sitä teemaansa katsojan silmille, vaan jättävät varaa mutustella sitä itse. Tässä tuo harmaa päiväpeitto pehmentää vähän tuon pussilakanan kuvion selkeyttä.

Kun mulla on omassakin kodissa sellainen tilanne, että ei ensinnäkään ole tilaa saatika rahaa täyttää koko kämppää kaikella millä haluaisi, niin jotenkin kummasti se heijastui tähän stailaukseen. Tää on hyvin sellainen stailaus, jonka voisin siirtää vaikka suoraan tältä istumalta omaan makuuhuoneeseeni, erityisesti kun tuon kyseisen huoneen sisustaminen on muutenkin tällä hetkellä ihan kesken, ja yöpöytäkin on vanha kulunut jakkara.

Olisin halunnut ripustanut seinälle jotain tauluja tai edes valopalloja tai muuta, mutta se ei nyt tässä stailauksessa ollut mahdollista. Ja vaikka jälkeenpäin on helppo keksiä, mitä olisin tehnyt hiukan eri tavalla, niin kyllä mä tästä lopputuloksesta tykkään.

Hobbyhallin ja Indiedaysin kampanjasivulla voi äänestää omaa stailaussuosikkiaan, ja siellä tuo minunkin versioni luuraa niiden muiden luomusten joukossa. Eli jos teillä joulusisustusmaku seilaa samaan suuntaan kuin omani, niin olisin iloinen äänistänne!

Äänestää voi kommentoimalla oman suosikkistailauksensa kuvaa, ja kaikkien äänestäneiden kesken on myös mukava arvonta, eli kannattaa senkin puolesta käydä tsekkaamassa.


Minun versioni löytyy siis täältä. Siinä edustuskuvassa on tosin mun mielestä paljon vähemmän jouluinen tunnelma, kuin näissä hiukan hämärämmissä otoksissa. Jouluun jotenkin kuuluu sellainen hämärämpi tunnelma, kun luonnonvaloa on muutenkin niukasti. Silloin kynttilät ja pöytälamput nostavat enemmän fiilistä kuin kelmeät kattolamput, puhumattakaan siitä jos se kattolamppu poksahtaa, niin kuin mulla tänään. Ehkä sitä voisi kohta ripustaa parvekkeellekin jouluvalot…

Niin joo, ja eniten ääniä saanut stailaaja voittaa Hobbyhallin stailauspäivän, josta en edes ihan tarkalleen ottaen tiedä mitä se meinaa, mutta ei kai sen niin väliä. Itse tähän haasteeseen oli hauska osallistua, ja oli ainakin mun puolesta sisällöllisesti koko tämän syksyisen bloggaajapäivän parasta antia!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

  1. Totta puhuen sun stailaus oli kaikista hienoin. Se oli semmonen mistä ottaisin kaiken vaikka heti omaan huoneeseen. Varsinkin nuo punaiset t´petivaatteet tuo väriä siihen eikä se näytä niin tylsältä kuin suurin osa muista stailauksista.

  2. Hitusen jäljessä kommentoin, mutta sun stailausta äänestin ajallaan silti, se näytti parhaimmalta pelkistettyjen ja mielenkiintosten yksityiskohtien takia 🙂

    1. Haha sulosta että jaksa kommentoida vaikka jo aika vanhoja postauksia onki! 😀 Ja kiitos, ihana kuulla että tykkäsit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *