#Valopää


(Kuvista kiitos Mariannalle!)

Nää kuvat eivät ihan tee tuolle tekemäni pipon värille parhainta oikeutta, kun valoa on aika paljon. Neonvärinen pipo on jokseenkin parhaimmillaan hämärämmässä säässä, harmaassa, siten se erottuu räväkämmin. Vaikea väri, joskus niin keltainen ja heti toisessa käänteessä ihan vihreä.

Muutaman päivän tällä viikolla aurinko jaksoi paistaa kirkkaasti, ja aina kouluun kävellessä lehtivihreää näkyi joka kerta vähemmän. Vaahterapuurivien sävyt vaihtuivat pikkuhiljaa, lähes kaanonissa, ja auringonpaisteessa saattoi joskus olla jopa kuuma se villakangastakki päällä.

Ja sitten eräänä päivänä heräät ja jatko onkin vaan mustaa, harmaata, märkää ja tuulta, lopulta hyytävän kylmääkin. Alku kun on vaan semmosta kesäkyllästymisen aiheuttamaa ihastumista, että vau värejä, ihanan raikasta viileää ilmaa, jes voi käyttää villapaitoja ja pipoja – kunnes syksy näyttää ne todelliset karvansa. Että se onkin vaan jäätävän ja loputtomalta tuntuvan talven kätyri.

Mutta koska ensi viikko on syyslomaa (=tentitön tenttiviikko), mun viikonloppu saa nyt olla lähinnä nukkumista, inttimiehen kaa leffojen tölläämistä plus äidin ja iskän herkkusafkoista nauttimista. Tai kävin mä oikeasti myös äsken töissä tanssimassa pölyhuiskujen  kanssa ja heilumassa imurin varressa. Eikä tuo ensiviikkokaan mitään täyttä lomaa ole, kun tarkoituksena olisi työstää joitain koulutöitä, ettei tältä lukukaudelta jäisi roikkumaan rästiduuneja… Mutta mä palailen noihin opintokuulumisiin tarkemmin tossa myöhemmin, ja painun nyt nauttimaan siitä ettei tarvitse tehdä mitään eikä ole kiire minnekään.

ps. Vastailkaa tuonne edelliseen postaukseen, jos vaan kerkiitte!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

7 Responses

 1. Hauska tuo pipo!

  Syksy on mulle vähän hankala vuodenaika. Alkusyksy olisi periaatteessa aika ihanaa, mutta se hujahtaa multa kesän kaipaamiseen. Sitten onkin märkää ja pimeää:D

  Tuo takkisi on muuten tosi ihana, mistä noita saa?

  1. Kiitos! Mä nautin kyllä loppukesästä ja alkusyksystä, varsinkin jos kesän korkeimmat helteet ovat silloin jo takana. Mutta se loppusyksy sitten… Hyi yäk. Haluaisin hypätä suoraan jouluun ja siitä suoraan kevääseen. 😀

   Ostin tuon takin kaksi vuotta sitten Zalandolta, mutta merkiltään se on Only. 🙂 Pidän siitä edelleen hirmuisesti, erityisesti tuon ison huppunsa takia (ilman sitä olisi ihan tusinakamaa), ja on kyllä ajanut todella hyvin asiansa siistinä syystakkina.

 2. Nyt ihan postaukseen liittymätön kysymys: Miten oot saanut värjättyä sun hiukset noin nätin värisiksi? Oon koko syksyn ite haaveillut vähän saman värisistä hiuksista, ja nyt hetki sitten huomannut miten kiva väri sulla onkaan! (:

  1. Oikeastaan tää on aikalailla ihan mun luonnollinen väri, noita kesällä laittamiani vaaleita raitoja lukuunottamatta (+ että nää kuvat on aika valottuneita ja siksi hiuksetkin vaaleammat kuin oikeasti), joita kesäaurinko sitten vähän vaalensi entisestään. Mutta siis mun hiukset on luonnostaan semmoset punertavan ruskeat ns. "hunajaiset", että jos heitän näihin päälle jonkun hunajankultaisen hiusvärin tai vastaavan, niin juurikasvua ei oikeastaan tuu kukaan huomaamaan. 🙂 Ajattelin tehä seuraavaks jotenkin noin, että pääsisin eroon noista vaaleista raidoista, kun niiden levitys silloin vähän epäonnistui, ja nyt alkaa erottua monen sentin juurikasvu. :s En tiiä oliko tästä nyt mitään apua, oon joskus käyttänyt jotain L'Oreal Parisin "golden honey"-sävyä, mutta en oo nähnyt sitä kauppojen hyllyillä enää aikoihin, varmaan valikoimat uudistunu. :/ Mut kiitos kehuista!

 3. Ihania kuvia kerrassaan! Mistä toi reppu on? Lähes täydellinen ♥♥

  1. Kiitos! :> Ostin sen viime keväänä USC-nimisestä verkkokaupasta alennuksesta, olisko ollut jollain viidellä tai kuudella punnalla. 🙂 Se on kyllä ollu tosi ihana ja käytännöllinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *