Unettomia öitä

Oho. Ai mikä päivä tänään on?! Vastahan juuri oli maanantai, kun mä vielä mietin, miten kirjoittaisin sen inspisleikekirjapostauksen sitten tiistaina syyskuun vikana päivänä. Vastahan oli tiistai, kun koko päivä menikin FuksiWundeRundea kuvaillessa ja kun illalla jumituin koko yöksi kaiken järkevämmän sijaan juurikin niiden tapahtumakuvien muokkaamisen ääreen. Vastahan oli keskiviikko, kun olin tiistaiyön valvomisesta ihan pöhnässä enkä saanut aikaiseksi yhtään mitään, kunnes menin illalla tanssitunnille, virkistyin ja valvoin vielä uudemman kerran sinne aamuviiteen, edelleen niiden samojen kuvien parissa. Vastahan oli torstai, kun selvisin jopa luennolle asti ja oli tarkoitus tehdä koulutehtäviä, mutta leivoinkin porkkanasämpylöitä ja ehdin jopa nukkua kolme tuntia, kun äkkiä oli jo perjantai, ja lähtö kuudelta aamulla Tampereelta Kuopioon ja kuudelta illalla Kuopiosta Espooseen. Miten niin nyt on jo lauantai ja lokakuu, mihin mun viikko oikein katosi?!

Palaan tiistain FWR:een ja perjantain Kuopio-piipahdukseen erikseen myöhemmin, niissä riittää juttuja. Inspiraatioleikekirja on mietintämyssy alla ja jälleen siis myöhässä – ehkäpä mä yhdistän syys- ja lokakuun, etten ottaisi siitä enempää paineita. Mutta tänä iltana mä menen töiden jälkeen leffaan ja sushille ja rentoudun, huomenna ehkä kirppikselle ja sitten takaisin Tampereelle ahdistumaan enkun tehtävistä ja kaikesta muusta tekemättömästä.

Jospa nää univelatkin saisi joskus lunastettua. Ehkä sitten eläkkeellä… – paitsi että voin kuvitella itseni semmoiseksi ylienergiseksi eläkeläiseksi, joka singahtelee hetken mielijohteista paikasta toiseen, tekee kolmea eri vapaaehtoistyötä, kiertelee hain lailla kirpputoreja ja harrastaa astetta vaativampaa mummojumppaa samaan aikaan kun neuloo varpaillaan lapsenlapsille villasukkia – …tai ainakin haudassa viimeistään.

Nostakaa handut ilmaan, kellä muulla on yöunet vähän kortilla ja viikoista loppuu päivät kesken? Mä palailen maisemiin ensi viikolla uudella energialla, tai sitten samalla energialla mutta vuorokausien liian vähät tunnit tehokkaammin käytettyinä. Kaunista viikonloppua kaikille, toivottavasti syksy jaksaisi näyttää sitä värikkäämpää kylkeään vielä jonkin aikaa!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

 1. Ihanan tunnelmalliset kuvat! ♥

  Hmph.. Luulenpa, että univelkojen lunastus jää niin sinun kuin minunkin kohdalla tuonne hautaan todennäköisemmin kuin eläkkeelle. Nimittäin sitten kun me ollaan mummoja, niin koko eläke-sana taitaa olla muinaisjäänne ("kyllä sillon meidän nuoruudessa.." -kääkkämummo äänellä kerrotaan sitten lapsenlapsille mitä tarkoittaa sana eläke"). 😀

  Sulla on ollut kyllä melkoinen vilperi-viikko; en tajua miten selviät tuollaisella vuorokausirytmillä! Mulla täytyy olla sama vuorokausirytmi päivittäin ja unta ainakin 9-11h per yö, että voisin kuvitella selviäväni ilman aivokoomaa. Mun unentarve on tainnut jäädä vauvatasolle..

  Ps. Innolla odottelen Inspiraatioleikekirjaa. 🙂

  1. Kiitos! Haha no joo, viikonloppuna nukuinkin sitten ainakin parit 12 tuntiset yöunet, kun piti vähän kiriä. 😀 Tääkin on aika tekemisen täyteinen viikko, mutta kyllä se siitä! Jospa tänään illalla pääsisin sen insp.leikekirjan kimppuun… :>

 2. löysin tän sun blogin aamulla ja jäinki lueskelemaan tätä iha innoissani 😀 ihana blogi ! varsinki noi DIY:t on ihan huippuja ja sain kauheesti inspistä ♥ eniten rakastuin niihin mekkoihin, itekki haaveilen että sitte parin vuoden päästä tekisin ite oman yo-mekon mutta saa nähä onnistuuko :'D mietin että mistä sä sait sen simpsons-kankaan ? pakko lähtee metsästää sen tapasta jostain, koska toi sun mekko on ihan älyttömän hauska ! :3

  1. Voi kiitos, ihana kuulla! <3 Simpsons-kangas taisi olla ihan Eurokankaasta, varmaan jostain ale-laarista mutten oo enää ihan varma. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *