#SH!TBAG

”Moi oon Helmi 20-wee, tykkään pukeutua sarjisörkkeihin ja kantaa olalla iloista pökälekassia.”


(Kuvista kiitos Marialle!)

Joskus huvittaa olla siellä kameran edessäkin, eikä aina takana. Varsinkin silloin, kun on tyytyväinen siihen miltä näyttää tai mitä on yllä. Ja erityisesti, kun on tehnyt jotain itse ja haluaa näyttää, miltä se näyttää käytössä. Ja tää kangaskassi ainakin on tuhottoman paljon parempi näissä kuvissa, kuin mitä niissä hämärässä huoneessa otetuissa kuvissa – etenkin näin asuun yhdistettynä.

Päätin tuossa myös samalla, että kyllä se joskus sopii laittaa tänne joitain asukuviakin. Silloin blogin alkuaikoina sellaisia harrastinkin, mutta oikeesti, nyt jos vertaa, ne oli ihan järkyttävää kuraa. Ei siis mun juttu ollenkaan, varsinkin kun en muutenkaan ollut löytänyt omaa tyyliäni. Jossain vaiheessa rajasin asujutut huomaamatta lähes kokonaan pois blogin aihepiireistä, ja vaikka joskus onkin hotsittanut sellaisia tänne julkaista, en jotenkin ole enää osannut. Enkä varsinkaan oo kehdannut/uskaltanut pyytää ketään ottamaan itsestäni kuvia. Mutta kun muutenkin pyrin jakamaan tänne inspistä eri aiheista, kai jotkut asukuvatkin voisivat siihen soppaan sopia, eikö?

Mun mielestä asukuvissa on oltava edes joku juju, että ne ovat julkaisun arvoisia. Kuten tässä nyt vaikka tää itse tehty kangaskassi. Jos jotakuta häiritsee satunnaisetkin asukuvat, kannattaa jatkossa skipata mun semmoset postaukset, joiden otsikon edessä on risuaita/hashtag/#-merkki. Ajattelin sillä tavoin erottaa tämmöset muiden joukosta, mikäli postauksessa ei asun lisäksi oikein ole sen kummemmin muuta sisältöä. Tosin harvemmin kykenen olemaan höpöttämättä jotain lööperiä kuvien perään, vaikkei oikeaa asiaa olisikaan.

Jee vai buu?

ps. Indiedaysilla on jälleen käynnistynyt se perinteinen Blog Awards -skaba, sinne kannattaa käydä äänestämässä inspiroivimpia lemppariblogejaan ehdokkaiksi!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 Responses

  1. Ihanaa! Löysin tän blogin vasta, ja oon ihan innoissani sun blogin tyylistä ja värimaailmasta. Nyt tiedänkin mitä teen koko ensi yön nukkumisen sijasta. On nimittäin pakko varmaan selata koko blogisi läpi 🙂

    1. Voi kiitos tosi paljon, mukava kuulla! Haha oijoi ei kannata ihan kaikkea, alkupää ei ole niin kaunista… 😀

  2. Tosi hauska idea ! Jotenkin sopii tuo kangaskassi sulle hirmu hyvin 🙂 Mistä muuten nuo sun kengät on ? Ovat meinaan nekin aika ihanat :p

    1. Kiitos! 🙂 Ostin nuo syysmonoiksi Kookengästä mutta merkiltään ne ovat Andiamon, ja ovat muuten ulkonäkönsä lisäksi ihan huippuhyvät jalassa!

  3. Voi että osaa olla urpo olo, just edelliseen postaukseen kävin kommentoimassa et olis kiva nähä laukusta kuvia olalla. Empä tajunnu et taas luen sun juttuja noin puoltoista viikkoa jäljessä et todennäkösesti oot siinä ajassa jo ehtiny laukkua vilautella.. Voi pöljä minä 🙂 mut hyvät kuvat ootte napannu ja toi paita!!!! mistä se on, tahtoo kanssa!

    1. Haha eipä se mitään! 😀 Isot kiitokset! Taisin ostaa tuon paidan joskus viime syksynä tai talvena Sheinsidelta, taitaa olla ainoa juttu mitä sieltä oon tähän mennessä koskaan tilannut, mut oon kyllä tykännyt tuosta hirmuisesti, sen kangaskin on tosi lämmintä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *