#Pastellipilvi

Törmäsin viime viikolla UFFissa pastelliväreissä loistaneeseen villapaitaan, joka yletti mua säkkimäisesti lähes polviin asti. Sen paidan kuosi oli jotenkin tosi kiehtova, vaikka yleensä minä + pastellisävyt = nounou, ja materaaleina villa- ja angora tekivät kankaasta hiukan pörröisen ja vähän kutittavan, mutteivät kuitenkaan liikaa. Päädyin sitten ostamaan mokoman, vaikka yritänkin välttää ostosten tekemistä ajatuksella ”kyllä mä tästä vielä käyttökelpoisen saan”, kun se tuunausompelua odottavien vaatteiden kasa sen kun kasvaa kasvamistaan…

Mutta tän sain kuitenkin tavallista nopeammin tuunattua: lyhensin helmasta reilut 20cm, kavensin sivuilta noin 10cm ja lisäsin sinne helman alareunaan leveän kuminauhan. Ja kyllä tuosta sitten tuli oikein ihana! Puin sen ensimmäistä kertaa päälleni tuonne Visual Inspiration -tapahtumaan, jossa tajusin solahtavani hyvin sen paitani kanssa kyseisen tapahtuman pastellisävyiseen väriteemaan – enkä edes ollut ainoa, joka tuon huomasi.

Mulla oli myös kirpparilta eurolla ostettu musta, graafisen muotoinen riipuskoru, mutta sen ketju hajosi äkisti kesken päivää… Onneksi sen riipuksen saa vielä pelastettua laittamalla sen johonkin toiseen ketjuun, mutta tuona päivänä sen korvasi kaunis pisaran mallinen Tanna designin koru, jonka sain kiitokseksi talk-showhun osallistumisesta.

Onpa mulla ikävä noita sopivan (muttei liian) lämpimiä päiviä.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

12 Responses

  1. Oi kuinka nätin sait paidasta, sopii sulle niin ihanasti! Muutenkin todella onnsitunut kokonaisuus 🙂

  2. ihana paita, just ton tyylisiä oon itekkin kuolaillut ympäri nettikauppoja 🙂 mun mielestä sulle sopii pastellit ja hennot sävyt hyvin, miks oot ite eri mieltä? koko asu on nappivalinta 🙂

    1. Kiitos! En tiiä, jotenkin en vaan koskaan oo ajatellut, että ne sopisivat mulle, ainakaan mitkään vaaleanpunaiset tai muut sellaiset. 😀 Ehkä oon kokenut ne jotenkin liian hempeiksi mun luonteeseen verrattuna. Mutta kiva kuulla jos oot eri mieltä mun kaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *