Fuji kaulassa

Mulla on nyt reilut pari viikkoa roikkunut kaulassa uuden uutukainen kamera uuden objektiivin kera. En tiedä ootteko te näissä kuvissa mitään muutosta huomanneet (tän kuun puolella julkaistut kuvat ovat näillä otettuja), oon kumminkin ihan yhtä hyvä tai huono kuvaaja kuin ennenkin ja muokkailen näitä entiseen tapaan ja niin edelleen, vaikka vaihdoinkin tässä samalla kerta heitolla jpg-kuvauksesta raw-kuviin.

Runkona toimii Fujifilm X-T1 ja objektiivina Fujinon 35mm f/1.4, se on tällä erää just eikä melkein toimiva combo mun tän hetkisiin tarpeisiin, ja kaikella järjellä tän pitäisi kestää mun kuvauskalustuksen pohjana vuosia.

Kaunis pehmennys, tarkka piirto, selkeä käyttää, kauniisti käteen sopiva muotoilu. Ite en vois olla yhtään enemmän tyytyväinen, ja hyvä niin, oli sen verran hintava satsaus tähän harrastukseen.

Jossain vaiheessa ajattelin hommata näiden kumppaniksi ainakin laajakulmaobjektiivin, että myös sisätila-&arkkitehtuurikuvaus onnistuisivat. Mutta eipä sillä nyt niin hirveä kiire ole, hankintalistalla ovat kumminkin sitä ennen nopeampi muistikortti ja kamerakotelo, mikäli jonkinlaisen sopivan jostain löydän. Ei mulle muuten olisi tullut edes mieleen, mutta äiti muistutti, että tän hintaiselle kameralle kannattaa hankkia asianmukaiset suojatarvikkeet, varsinkin kun tän objektiivin linssisuojus tuppaa vähän liian herkästi aina laukun uumenissa irtoilemaan.

Mutta tällaisella varustuksella täällä on nyt viime aikoina kuvailtu ja tullaan jatkossa kuvaamaan.

Ootteko sattuneet huomaamaan kuvissa jotain eroa entiseen?

ps. Vaihtoin vastikää vanhan instagram-nimimerkkini helpommin tunnistettavaksi, eli jatkossa löydyn sieltäkin nimimerkillä @helmihytti.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Mun silmiin kuvat ei näytä muuttuneen, edelleen ne on hyviä 🙂 ja hei mistä toi sun ihana huivi on? Vai ootko itse kutonu sen?

    1. Kiva kuulla! Löysin tuon huivin parilla eurolla Kalevan Sammonkirppikseltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *