Aurinkoa hiuksissa

Tämä postaus osallistuu L’Oréal Paris’n ja Indiedaysin yhteistyökampanjaan, kun nyt kerta näille hiuksille pitkästä aikaa jotain tein. Heidän sivuiltaan löytyy paljon värjäysinfoa sekä tärppejä kesän hiustrendeihin. Mun hiusväripurkki tuli mukana siinä Indiedaysin bloggajapäivien lahjapussissa, ja nyt tuntui sopivalta hetkeltä virkistää omaa olemusta jotenkin, kun tässä touko- ja kesäkuun saumassa on muutenkin tullut aikalailla käännetty kesävaihteella.

Enkä edes meinaa lomavaihdetta, kun koulujuttujen sijaan käyn nyt töissä, vaan ihan sitä miten kesä tuntuu jo luissa ja ytimissä. Menee hyvänolon väristyksiä iholla kun näkee kaikki puut niin vehreinä, ja fiilis on kuin ulkomailla kävelisi, kun kulkee pitkin helteisiä katuja. Tietenkään tää viikko ei ole ollut esimerkillisin kesäviikko kun ikkunasta ulos katsottaessa on nähnyt lähinnä harmaata vesisadetta, mutta ehkä se on vain antanut armoa mulle, joka en vieläkään oo saanut hommattua mitään verhoja suojaamaan yöuniani aamuauringon säteiltä.

Yleensä äiti on ollut mun apuna hiusten laittamisessa, leikkaamisessa ja värjäämisessä, mutta tällä kertaa olin liian malttamaton ja piti päästä tositoimiin, vaikka äitiä ei ollut lähistöllä. Takahiusten laitossa apuna toimi Roope, mutta muussa halusin itse olla kokoajan tunkemassa näppejä väliin että minäminäminä. Raitojen laittaminen oli jännää, mutta ajattelin kepeästi että hei, kyseessä on vaan vaaleat raidat, eihän näissä voi epäonnistua niin kuin vaikka ihan kokopään värjäyksessä, jossa voi jäädä vahingossa väriaineettomia länttejä. Käytin raitojen tekoon L’Oréal Paris Préférence Glam lights No 3 -purkkia.

Tökötti toimi kuten pitikin, vaaleita raitoja tuli. Kuvissa on vaikea esittää sitä mitä nää ovat luonnossa, kun sävyt vaihtelevat muutenkin ihan valaistuksesta riippuen. Eteen ja päänpäälle vaalennusta tuli voimakkaammin kuin taakse, koska edessä se tökötti ehti olla pidempään ja paksummin kuin takana.

Ainoa vain, että mokasin kuin mokasinkin vähän. Kukaan muu ei sitä varmaan ihan heti huomaa, jos en niitä näyttämällä näytä, ilman mun omaa mainintaa asiasta, paitsi äiti joka heti spottasi että joo sulla on vaakaraitoja etuhiuksissa. Ne eivät välttämättä edes näissä kuvissa näy, mutta tosiaan, mun ohimoiden kohdilla raidoissa on valööriepätasaisuuksia, joiden takia näyttää, että mulla menisi päässä vaakaraitoja. Varmaan nää tästä vielä tasottuu, mutta mä itse nään peilistä pesukarhun. Tiiättekö, siis semmosen tukan mitä emo-tyylisesti tälläytyneet teinit aikoinaan käytti.

Tää saa nyt hetken olla näin, duunissa on kumminkin hiukset kiinni ja muutoin voin pitää vaikka hattua päässä tai jatkaa niiden kampausten teon opettelua. Mutta luultavasti kokeilen jossain välissä heittää tähän päälle jonkun raikkaan kevytvärin, koska vaikka tää kuontalo ei ole kamala ja raidat tuovat näihin kesäistä vaaleutta, mä tunnen oloni epämukavaksi noiden epäonnistuneiden kohtien suhteen.

L’Oréal Paris’n ja Indiedaysin kampanjasivulta löytyy myös arvonta, josta voi voittaa saman sarjan värjäystuotteita kuin tuo kokeilemani. Tää oli mielenkiintoinen kokeilu, ja vaikka itselläni ei kaikki mennyt ihan niin putkeen kuin toivoin, niin itse tuote ajoi kyllä asiansa. Ehkä vaan jatkossa mun pään saa raidoittaa mielummin joku joka sen oikeasti osaa, ettei lopputuloksena oo pesukarhua. 😀

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *