Lettipantakampaus (videotutorial)

Tässä on mun hiustenlaiton opetteluprojektin toinen osa, tällä kertaa vähän iisimpää ja nopeampaa tyyliä. Tarkoituksena oli keksiä jotain ns. nuorekasta tai ”teinimäistä”, jonka kanssa mennä saman illan teiniteemaisille sitseille. Lopputuloksen näkee alla, ja oli teini tai ei, mä tykkäsin. Eihän tuo mikään stereotyyppinen ”teinihiustyyli” ole, mutta kyllä mä mun mielestä nuorenin ton kanssa ainakin parilla vuodella, tai jopa jonnekin sinne yläasteen lopun ja lukion alun välimaastoon, aikoihin jolloin yritin kasvattaa sitä sivuotsatukan tapaista reuhkaa pois naamalta.

Tää video oli vähän lyhyempi ja eri tavalla toteutetta kuin edellinen, kumpi teiän mielestä toimi paremmin? Tai mitä ylipäätänsä piditte?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

10 Responses

 1. Musta tää video toimi paremmin kun edellinen! 🙂 Ja tosi kiva kampaus, täytyykin kokeilla joskus.

  1. Kiitos! Kiva kuulla, munkin mielestä mukavampi tälleen, selkeämpää kun ei oo höpinää aina vähän väliä. 🙂

 2. Tosta tuli just hieno! Äh niin kepeästi sie sen vaan teit. Ite tiiän et tällästen oppimiseen menee aina hetki vaikka näyttää helpolta, victory rollsit teen nykyään viidessä minuutissa, ennen meni tunti xD

  1. Jee kiitti, kiva kuulla! Oi kyllä mullakin meni ton tekemiseen about puoltuntia, kun tää oli eka kerta. 😀 Videomateriaalia oli aika paljon, mutta oli pakko tiivistää se kaikki muutamaan minuuttiin, kun ei tota muuten olis kukaan jaksanu kattoa. 😀

 3. Täähä on kiva kampaus!:) Vois joskus ehkä itsekkin kokeilla, kun saisi hiukset kivasti pis naamalta.

  1. Kiitti! Niin munki mielestä, vaikka ton kaa on vähän haastavaa saada pipoa päähän, ja mä ainaki tarviin näillä keleillä ulkona vielä pipon päähän. 😀

 4. Sulla on aivan ihanat hiukset ja upea muutenkin tuo tekemäsi kampaus. Mulla itselläni on menossa hiustenkasvatus vielä mutta unelmoin tuollaisista ihanan pitkistä hiuksista kuin sulla on.:')
  neeeaa.blogspot.com

  1. Kiitos paljon! :> Mäki tykkään että nää on yleensä ihan ihanat, mutta kampauksia tehdessä jaksan kyllä nurista itsekseni, kun tuntuu että tätä tukkaa on vaan ihan liikaa, että mikään voisi olla helppoa, nopeaa ja näppärää. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *