Harmaata kaikessa

Tää on aikaa, kun kaikki on vaan harmaata. Ulkona on joko liian sateista, kosteeta, kylmää, hämärää tai pimeetä. Kellonajasta riippumatta. Eilen tulin koululta kotiin ajatuksena lähteä samantien kävelylle, kun oli kerrankin valoisa sää, mutta parin minuutin päästä takaisin ulos päästessä taivas sylkikin tehokkaasti vettä niskaan. Tänään aurinko huijasi valoisalla aamulla, mutta eipä enää ulospäästessä missään mitään aurinkoa näkynyt.

Tekisi mieli vain ottaa rennosti. Löhöillä ja tuijottaa teeveetä, leipoa herkkuja ja neuloa sukkia. Mutta mä taisin hoitaa sen niin perusteellisesti jo lokakuussa, että tälle kuulle jäikin sitten tuplasti töitä. Hups. Mun parin viikon totaalisluibaaminen kostautuu oikeen urakalla, kun ennen joulukuuta palautettavien tehtävien pinoon lisättiin rästitehtävien päälle vielä yksi isompi ja aikaa vaativa projekti, plus muutama muu pienempi mutta tunteja per kipale vievä duuni. Uuh älkää tehkö samoja virheitä kuin mä, musta tuntuu että hukun näihin tehtäviin, enkä sen vuoksi keksi mitään erityistä kirjoitettavaakaan.

Haittaako jos täällä on vähän hiljaisempaa, kun yritän selviytyä kaikista koulutehtävistä ja valmistaudun aktiiviseen joulukuuhun? Toivottavasti ei, sillä sellaista lienee edessä. Mutta luulen että tulokset on myös sen arvoisia, sillä ajattelin valmistella joulukuulle ”joulukalenterin” tänne blogiin. Sellaisen jouluaiheisen ja luultavasti aika käsityöpainotteisen joulukalenterin, josta ilmestyisi ”joulukalenterin luukku”-postaus joka päivä aattoon asti. Eikö kuulosta aika hauskalta? 🙂 (Saa heittää ilmoille ehdotuksia toiveaiheista joulukalenteriin, jos jotain tulee mieleen!)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Joulukalenteri kuuulostaa tosi kivalta! 🙂 Mua kiinnostais ainakin erilaiset diy-korujutut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *