DIY – Romanttinen unisieppari

diy-unisieppari

Ilmoittauduin taannoin tankotanssikurssille ja eilen päivällä valmistauduin innoissani lähtöön, kunnes tajusin tsekata sähköpostin: ”valitettavasti et mahtunut kurssille” ja plaaplaa. Perhana. Olin ekalla varasijalla, mutta tällä kertaa se ei riittänyt. Tällä hetkellä harmittaa, kun olin niin kiinnostunut pääsemään kokeilemaan lajia, mutta tuudittaudun siihen että tuleehan noita tilaisuuksia.

Illan suunnitelmat menivät siis kertaheitolla uusiksi, ja urheilun sijaan päädyin taas kykkimään ja sotkemaan keskelle olohuoneen lattiaa. Eli siis askastelemaan. Tiuku hajoitti joskus vuoden alussa mun vanhan yläasteella tekemän unisiepparin, joten päätin nyt kokeilla tehdä uuden, vähän sovelletun version.

”Romanttinen unisieppari” lienee ihan hyvää jatkoa unisieppaririipukselle ja –korvakoruille, eikö?

Tässä hommassa kuvat kertovat paljon paremmin kuin mitä itse osaisin selittää, mutta höpötämpä nyt kuitenkin vähän tähän alkuun:

Paksusta alumiinilangasta, teipistä ja pitsinauhasta kokosin unisiepparin päärinkulan. Sen sisään leikkasin sopivan kokoisen palan pitsikangasta, jonka ompelin kiinni rinkulaan. Runsaisiin roikkuviin koristeihin käytin valkoista ompelulankaa, höyheniä, pitsinauhoja, erilaisia helmiä, sekä jo aikaisemmin purkamani kaulakorun toista puolta.

diy-unisieppari
diy-unisieppari
diy-unisieppari
diy-unisieppari
diy-unisieppari
diy-unisieppari
diy-unisieppari

Lopputuloksesta tuli niin valkoinen, että harmittaa se kuinka mun kaikki seinät on niin valkosia. Tää ehdottomasti tarvitsisi taakseen jonkun muun värisen taustan, jotta se erottuis kunnolla edukseen. Muilta osin tuo onnistui ihan hyvin, ja sain kaikkia ihania turhanpanttina lojuneita helmiä käyttöön. Miltä tällanen versio unisiepparista teidän mielestä näyttää?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

3 Responses

  1. Aivan upea! Mä tykkään hirveästi kaikista DIY-jutuista, ja varsinkin kierrätys ja omaperäiset ideat on mun mieleen 🙂 Unisiepparit on musta ihan mielettömän kauniita, ja olisin halunnut täältä ostaa aidon, mutta jotenkin en vaan tiedä miten se istuis mun huoneeseen… voisin kokeilla tätä sun versiota, sais sellasen vähän 'omantyylisemmän'!

  2. Ihan mieletön unisieppari, tollasen mäki haluaisin :)) voisin ehkä jopa yrittää jos onnistuisin väsäämään jotain edes sinne päin! Tankotanssista sen verran, että mikset menis Pasilaan kokeilee yksittäistunteja jos laji kiinnostaa? Pole4fit järjestää yksittäisiä tunteja myös alottelijoille, ei tarvi stressata sitä mahdutko ryhmään vai et 🙂 käy tsekkaa sivut netistä!

  3. Anni: Kiitti! Mäki tykkään unisieppareista, myös valmiiksi tehdyistä, mutta jotenkin tuntuu että itetehdyissä on enemmän tunnelmaa. 🙂 Tää valkoinen pitsiunisieppari olis just täydellinen lisä huoneeseen joka muuten vois olla ihan yksinkertainen, mutta jonkun seinistä pitäis tosissaan olla tummempaa sävyä. Mutta muuten valkoinen on helppo, kun sopii kaikkiin väreihin. Kannattaa kokeilla!

    nikdy hyv: Kiitos! Kannattaa kokeilla. 🙂 Tuossa mun mainitsemassa kurssissa on vaan ne pari tärkeää pointtia, että tunnit olisivat olleet täällä Tampereella, ja koko neljän kerran kurssi olisi ollut sen verran edullinen, että mun budjetti olisi siihen voinut venyä. Nuo kerrat olisivat riittäneet sen pohtimiseen, että haluaisinko ehkä jatkaakin lajia. Mutta olin liian hidas ilmoittautumisen suhteen tällä kertaa. :/ Mutta kiitos kovasti ehdotuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *